Vannak itt olyanok akik hozzám hasonlóan 24 év felettik és még a szüleiknél laknak? Mik a terveitek a jövőre nézve?
Én 25 vagyok, idén decemberben leszek 26.
Tavaly diplomáztam, de nem ér sokat a diplomám.
Amúgyis a sima 3 éves alapképzést 5 év alatt sikerült elvégeznem.
Fizikai munkát végzek már néhány éve (ugyanazt csinálom amit diákmunkásként, csak most főállásban, 3 műszakban), de eddig 1 milliót sikerült félretennem.
Szeptembertől kezdek egy piacképesebb szakot levelezőn...
Barátnőm még sosem volt.
Így az nem opció, hogy majd együtt összegyűjtjük az igazival a közös lakásunk hitelére valót...
Nem tudom mit kéne, engem is zavar ez az állapot, de úgy néz ki, hogy egyhamar nem szabadulnak tőlem a szüleim.
Van valaki hasonlóan?
Ti mit terveztek?
Én pont 24 vagyok. Érettségim van plusz 2 OKJ-m de ahol most dolgozok annak kb semmi köze ezekhez. Callcenterben dolgozom (IT-s téma) nem szeretem annyira, de nem is olyan rossz. 250 a nettóm, de még anyukámmal élek. Jövőre fogok elköltözni.
Lakbért nem fizetek, hanem félreteszem a pénzem, csak kajába meg rezsibe adok bele.
Van egy másik lakása anyukámnak, ki van adva, jövőre költöznek ki belőle a lakók,mert vettek egy házat. Utána én megyek át oda, "jelképes" (kb 50ezer) összegért. Nem szeretnék addig elköltözni valami kis lyukba,amire rámegy a fizum háromnegyede szóval azt kivárom.
Sok pénzt tudtam félre tenni, anyukámmal jó a viszony, nem érezni,hogy alárendelt viszonyban lennék vagy ilyesmi.
Aki nincs jóban a szüleivel,annak elhiszem,hogy nehéz.
Meg sokan bevállalják hogy valami kis lepukkant lyukba mennek 160ezerért, csak hogy egyedül élhessenek. Én nem vagyok ilyen,párom sincsen, most akkor költözzek el egy valag pénzért valami büdös dohos garzonba,hogy egyedül lehessek? Persze van aki ezért lenéz, de nem érdekel :)
Köszi a válaszokat. B jogsim is kb. 6 hónapja van, a többihez ami a kamionozáshoz kell, ha jól tudom, akkor 2 éves B kategórás jogsi kell.
De azért utána olvasok...
12. hát igen, a munkahelyemen is a többiek az anyuka vagy nagymama másik házát kapták meg. Kicsit irigy vagyok, mert a mi családunkban ilyen nincs.
Az a szerencse, hogy legalább a szüleim nem kérnek bérleti díjat, kaját elég sokat vásárolok nekik is, de ennyi.
Mondjuk a legtöbb ismerősömet a szüleik anyagilag segítették a lakás vásárlásba, vagy konkrétan vettek nekik.
Meg a korosztályomnak már érettségire vettek kocsit, nekem meg a jogsihoz sem adtak semmit.
Persze, ha lenne lehetőségük akkir biztos segítenének, de én kicsit ezért úgy gondolom, hogy nekem ez a lúzerség adatott és ez az életem, nem nagyon lehet kitörni.
Utolsó:
Akkor most add el a pecódat, ha 6 milláért vetted, most 16-18 millát ér, akkor figtál rajta 10-12 millát. Az nem rossz 😀
Aztán tipli vissza külföldre, a lakáson legombolt hasznot meg fektesd be okosan 😎
Nekem nincs feleségem, barátnőm sem volt. Lassan 26 éves szűz vagyok. Nem is csókolóztam.
Nem is lesz soha barátnőm, ez már elég valószínű...
És hát igen, Budapesten Egy 19 négyzetmétres lakás is kb. 12 millió.
Vidékre inkább nem mennék, mert szerintem ezt a munkámat is csak azért kaptam meg mert már diákként is itt dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!