Hogyan ignoráljátok azokat a rokonokat, akik mindenbe bele akarnak szólni, mert ők mindent jobban tudnak? Vagy miket mondtok nekik, tesztek velük ezügyben?
Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 11:07
11/13 anonim válasza:
Igazabol oszinten szolva meg a velemenyuket csak csak eltudjak mondani, de helyettem ugysem intezik az ugyeimet. Magyaran nem tudnak tenylegesen beleszolni. Es nem zavar ha mas a velemenye. Nekem is mas :) meghallgatom, beszelhetunk rola ki hogy latja aztan ugyis mindenki azt csinal amit akar.
12/13 anonim válasza:
Én mindig következetesen elterelem a témát, elkezdek másról beszélni, akár bele is vágva a szavukba, aztán megunják.
13/13 anonim válasza:
Nekem a nagyapám ilyen. 72 éves és mindenkinél idősebb a családban (a testvéreinél is), ezért ő "mindent jobban tud", mindenben az ő véleménye a jobb, a fontosabb. Amikor az egyetemre bekerültem és jelentkeztem kolikba, akkor is kikészített. Esélyes volt hogy nem kapok helyet és gondolkodtam rajta hogy szobát bérlek, erre elkezdett okoskodni hogy menjek csak szépen a koliba, ne meneküljek a fegyelmezés elől, ne az vonzzon az albérletben hogy ott szabad lennék. Nem akarta megérteni, hogy ha nem fogok helyet kapni egy kollégiumban sem, akkor vagy szobát kell bérelnem vagy nem megyek el beiratkozni mert nem tudok bejárni a suliba. De sok más sztori is van. Én ilyenkor próbálom másra terelni a beszélgetést vagy egy-két szavas válaszokat adok hogy ne legyen kedve erről beszélni. Ha távolabbi rokonról lenne szó, akkor a találkozások alkalmával próbálnék messzebb ülni tőle, nem nagyon beszélgetnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!