Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális az ilyen anya? :/

Normális az ilyen anya? :/

Figyelt kérdés

Kiskorom óta leginkább szavakkal bánt...

9 évesen megkérdeztem, hogy lehet e szülinapi bulim amire úgy válaszolt, hogy úgyse jönne el senki... 11-13 éves koromig nem is ünnepeltük azt... (semmi torta vagy ajándék) művészetibe akarok menni azonban olyanokat mond nekem,hogy: egyáltalán nem vagyok kreatív, saját nemzet motívumait nem ismerem és hogy csak másolni tudok... nem engedett el ott aludni barátnőmnél amikor 12 voltam, 2 éven át hülyének hívott és a bátyámmal nevettek ki, hogy sosem lesz így munkám.. kiállnak a fogaim és még emiattbis csúfol... ma elmentettem a barátnőmmel megnézni a régi házamat és meglátogattam a volt szomszédomat amire azt válaszolta, hogy mit képzelek magamról, hogy én elmertem oda menni... apám mellettem van csak ő sem tud mit kezdeni vele... 14/L

2018. máj. 11. 21:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
Akkor ne hagyd neki, hogy sikerélménye legyen. Nézz keresztül rajta ha b@$zogat. Szülőként kötelessége elvileg támogatni, most leszel 8.-os, így nyilván nem lehet még jövedelmed. Járd az utadat, ne várj meg valami eseményt, ami ráébreszt, hogy "b@$$za meg, csak egy életem van". Én így tettem majdnem 30 éven át, azóta járok az utamon, amióta más hibájából másodszor koppant a sisak az aszfalton, de szerencsére fel tudtam vakarni magam másodjára is.
2018. máj. 11. 22:13
 12/20 A kérdező kommentje:
De nem szólhatok vissza...
2018. máj. 11. 22:17
 13/20 anonim ***** válasza:
16%
És ez a történet s biztosan szóról, szóra igaz!
2018. máj. 11. 22:17
 14/20 A kérdező kommentje:

Pontosan :D

Mert nincs is jobb dolgom este azon gondolkozni, hogy hmm képzeljünk el egy szánalmas történetet, rakjuk ki gyk-ra, popcorn elő és indulhat a műsor.

Ez most szarkazmus volt mert sok a Sheldon Cooper elméjével gondolkozó emberkék nem igazán jönnek rá.

2018. máj. 11. 22:26
 15/20 anonim ***** válasza:
9%
Én a saját fejemmel gondolkodom, nekem ez a történet hiteltelennek tűnik! Nem fogom azt írni, hogy nem normális anyukád, mert nem ismerem őt! Ne merülj el az önsajnálatba, mert azzal nem érsz el semmit! Azt erősen kétlem, hogy két évig hülyének hívott! Egyébként azt gondolom, hogy nagyon sokan csak műsoroznak itt, sőt biztosan tudom!
2018. máj. 11. 22:41
 16/20 anonim ***** válasza:
45%

Elvileg ezt is lehet jelenteni a gyámosoknál,ha verbálisan bántalmaznak.

Ha csak a fele igaz, amiket leírtál,egy próbát megér.

Abban az esetben,ha nem jönne össze, akkor megpróbálkozhatsz diákmelóval is, annyival kevesebbet vagy otthon.Abból tudsz magadra félretenni és a 18. szülinapodtól kezdve anyád felé se kell nézni,ha nem akarod.

2018. máj. 11. 22:50
 17/20 A kérdező kommentje:

Pedig örömmel hívott hülyének és nevetett ki.

Gyámhivatalt nem akarom belevonni... az már érdekes lenne...

Kb 5 embernek mondtam el ezt így személyesen (5barátom vanlel)

Ők nem tudtak segíteni mert ők is csak kölkök

Kellett másnak is a véleménye meg hogy ilyenkor mit kéne csinálnom, hogy jobban tűrjem... holnap kitörlöm a kérdést nem akarom itt fent hagyni

2018. máj. 11. 23:25
 18/20 anonim ***** válasza:
57%
En a helyedben elmennek koleszba. Minel elobb elkezdenek dolgozni(diakmunka), persze elso a suli. Hogy legalabb annyi penzt gyujts, hogy ne legyel ra utalva es, hogy a suli utan ne kelljen hozza visszamenned. Anyukad es apukad egyutt van? Es ha igen apukad miert nem osztja le?
2018. máj. 11. 23:38
 19/20 anonim ***** válasza:
57%

Az egyetlen normális választ sikerült nullára pontozni... gratulálok.

Kolesz, diákmelo és huzz el, amint lehet.

2018. máj. 12. 06:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Mi az, amit szeretnél amire igényed lenne. Mit csináljon, mit mondjon anyud?

Ha azt mondja, ügyesen másolad le a rajzot, az jól esne?

Neki fontos, hogy ismerd a saját nemzeti motívumaitokat? Kérd meg, mutassa meg, azt is tudod másolni, ha eddig is tudtál mást másolni. :) aztán vihetsz bele saját gondolatokat is.

2018. máj. 12. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!