Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális az ilyen anya? :/

Normális az ilyen anya? :/

Figyelt kérdés

Kiskorom óta leginkább szavakkal bánt...

9 évesen megkérdeztem, hogy lehet e szülinapi bulim amire úgy válaszolt, hogy úgyse jönne el senki... 11-13 éves koromig nem is ünnepeltük azt... (semmi torta vagy ajándék) művészetibe akarok menni azonban olyanokat mond nekem,hogy: egyáltalán nem vagyok kreatív, saját nemzet motívumait nem ismerem és hogy csak másolni tudok... nem engedett el ott aludni barátnőmnél amikor 12 voltam, 2 éven át hülyének hívott és a bátyámmal nevettek ki, hogy sosem lesz így munkám.. kiállnak a fogaim és még emiattbis csúfol... ma elmentettem a barátnőmmel megnézni a régi házamat és meglátogattam a volt szomszédomat amire azt válaszolta, hogy mit képzelek magamról, hogy én elmertem oda menni... apám mellettem van csak ő sem tud mit kezdeni vele... 14/L

2018. máj. 11. 21:20
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Nemzetem* emiatt is* elmentem* k fáradt vagyok...
2018. máj. 11. 21:22
 2/20 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon akarhatott téged,sajnálom. :(
2018. máj. 11. 21:23
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem ,nem normális. :(
2018. máj. 11. 21:24
 4/20 A kérdező kommentje:
Magyarul is :(
2018. máj. 11. 21:32
 5/20 anonim ***** válasza:
89%

#4..Te meg minden kérdezőt "savazol"... szerintem Te írod rendszeresen ezt oda mindenhova. Egy kislányról beszélsz...az édesanyja meg felnőtt ember. / Sajnállak

Biztosan nagyon ügyesen rajzolsz. Édesapád miért nem köszöntött fel? A tesód szülinapját tartjátok? Nem tudsz koleszba menni? :(

2018. máj. 11. 21:35
 6/20 A kérdező kommentje:

Elfelejti

Igen megtartják

Jövőre leszek 8.-os 3:

2018. máj. 11. 21:38
 7/20 A kérdező kommentje:
Bocs hogy ezt a kérdést is látnod kell ):
2018. máj. 11. 21:50
 8/20 A kérdező kommentje:
That’s okay. Annyira nem zavarnak :/ Mindenki máshogy vezeti le a feszültséget... én pl animéket nézek.
2018. máj. 11. 21:56
 9/20 anonim ***** válasza:
89%

Anyád egy megkeseredett szerencsétlen, aki a saját sikertelenségét rajtad vezeti le.

Akiálló fogaidra annyi, hogy fogszabi. Ha ezzel csúfol, mondd meg neki, hogy az anyád, neki kell erről gondoskodni ha már eddig nem tette.

Ha szeretsz kreatívkodni, csináld, nem döntheti el, milyen suliba mész.

2018. máj. 11. 22:05
 10/20 A kérdező kommentje:
Neki tökmindegy hogy hova megyek, csak már egyre gyakrabban akarja elrontani a kedvemet
2018. máj. 11. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!