Kimehetek éjszaka pisilni?
Apa kint alszik a folyosón egy kihúzható kanapén, és a szobám a folyosóra nyílik, a fürdő meg a szobám mellett van.
Reggel megy dolgozni, kb fél 10-kor jött haza.
11 körül feküdt le, de csak negyed órát aludhatott, mert elmentem pisilni.
Viszont most is nagyon kell, mert este túl sokat ittam, és most ért rajtam végig.
Szerintetek?
Tényleg nem vagyok ennyire görcsös, csak tudom, hogy én nem szeretném, ha hajnalban valaki felkeltene(délben se jó😅),mert utána beletelik kis időbe, míg visszaalszom.
Apa nem tudom milyen könnyen alszik vissza, csak annyit, hogy átlagba olyan 4-6 órákat szokott.
Amúgy nincs gond a kapcsolatunkkal, nem bántalmaz, szoktunk beszélgetni, átlagos apa-lánya viszony, szerintem. 😄
Te ismered apádat.
Ha jól gondolkodik, nem teszi szóvá, ha kényszerből kimész, hiszen még mindig jobb, mintha az ágy szivacsa szívná fel a feleslegessé váló folyadékotEnnek tudatában van ő is, ezért bizonyára megértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!