Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az édesanyám kisgyermekként...

Az édesanyám kisgyermekként kezel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Valóban nem vagyok még felnőtt de lassan 18 leszek. Nem engedi, hogy kb. 3000 forintért vegyek magamnak egy divatosabb, koromhoz illő nadrágot, mert szerinte az drága és nem áll jól nekem. Ezért az ő elvei szerint kell cselekednem, az ő régi, szerinte "divatos", ruháit kell viselnem valamint az én régi holmijaimat, amit manapság 13-14 évesek hordanak. Ha valamire azt mondom, hogy nem tetszik akkor megsértődik és durcizik velem, hogy nekem semmi sem jó. Ez kb nem csak a ruhával van így, hanem mindennel. Mit tegyek, hogy jobb belátásra térjen?
2018. máj. 10. 15:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%

Miért ne tudnál beilleszkedni?!

Gondolom, ez is a zakkant anyád szövege, hogy elvegye a kedved attól, hogy otthagyd.

Mert igen is zakkant, ezt jobb, ha tudatosítod.

Aki a majd' 18 éves gyereke kezét fogni akarja az utcán, az gyogyós, ha tetszik, ha nem. Meg ne engedd, könyörgöm, ti lehettek a falu bolondjai.

Zsebpénzed majd akkor lesz, ha elmész dolgozni?

WTF??

Kérdező, akkor fizetése szokott lenni az embernek, amit beoszt: kötelező fizetendők és egyebek, nem zsebpénze.

Persze a te anyád simán elvenné, hogy ne tudj mozdulni semerre.

Pedig jól írták, rajtad csak a kollégium segít. Ott kinyílna a világ számodra, akkor is, ha csóró lennél.

Szándékosan olyan helyet keress, ami az ország másik felén van, hogy anyád ne tudjon a nyakadra járni, meg hazarángatni mindennap.

Ha neted van, akkor a fent ajánlott olvasmányhoz is hozzá tudsz jutni. Érdekesnek fogod találni.

2018. máj. 10. 15:59
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
"kolit nem merem bevállalni, mert nem tudok beilleszkedni..." Akkor anyukádnak van igaza. Még mindig fogni kell állandoan a kezedet!!!
2018. máj. 10. 16:01
 13/25 anonim ***** válasza:
92%

"kolit nem merem bevállalni, mert nem tudok beilleszkedni..."

Drágám, nálam antiszociálisabb, beilleszkedésre képtelenebb egyént még nem látott a világ, mégis mindig be tudtam illeszkedni a kollégiumba.

By the way, engem is érdekelne a 3000 Ft-os nadrág. Már küldöm is anyámat, ő ott lakik, hogy csapjon le rá.

2018. máj. 10. 16:07
 14/25 A kérdező kommentje:
#12: Édesem, egy olyan világban élünk ahol a klikkesedő tiniri*ancok uralkodnak, én nem vagyok egy közülük, tehát nem tudok beilleszkedni egy olyan társaságba, mint az övék. :) Nem vagyok gazdag, nem piálok, nem k*vulok, mint ők.
2018. máj. 10. 16:07
 15/25 anonim ***** válasza:
58%
mármint nem a kollégiumba illeszkedtem be, hanem a kollégiumbaN :D
2018. máj. 10. 16:08
 16/25 A kérdező kommentje:
#13: Az a baj, hogy első kolis élményem az volt, hogy ki voltam közösítve, mert klikkesedő kislányokkal voltam körülvéve és mivel én nem szerettem azt amit ők, ezért leszartak és sajnos emiatt nem tudok könnyen beilleszkedni.
2018. máj. 10. 16:09
 17/25 A kérdező kommentje:
#11: Sajnos a nem beilleszkedés nem anyám szövege, rossz iskolába kerültem első évben ahol ki voltam közösítve, talán a kolit megpróbálom, ha minden kötél szakad. Köszi az olvasmány ajánlást. :)
2018. máj. 10. 16:13
 18/25 anonim ***** válasza:
78%
Hát akkor te egyszerűen rossz helyen vagy, rossz emberek között. Nem baj, majd anyu fogja a kezed még 60 évesen is :D
2018. máj. 10. 16:15
 19/25 anonim ***** válasza:
83%

Jó, látom anyád hatása működik.

Akkor meg maradj otthon, jó ott neked, ha nem szereted, amit a fiatalok szeretnek, meg meg sem próbálsz közéjük tartozni, akkor mit akarsz?! Minek reklamálod az otthoni légkört?

Majd elmész dolgozni, anyád ad zsebpénzt a fizetésedből, itt-ott vehetsz belőle egy 3.000es nadrágot, amihez felveszed a mama blúzát. Persze durcizik majd tovább, de hát istenem....

2018. máj. 10. 16:15
 20/25 anonim ***** válasza:
73%
Hát akkor sok boldogságod anyáddal. Őszintén, így mit vársz? "Ancival mi vagyunk az egyedül igaz emberek ebben a rothadó világban, de túl sokat fogja a praclimat és nem vesz nekem gatyót"?
2018. máj. 10. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!