Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akinek. Szószerint elmebeteg...

Akinek. Szószerint elmebeteg a szülei és bántották is, le tudott lépni 18 évesen otthonról?

Figyelt kérdés
2018. máj. 7. 23:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7%

"Akinek. Szószerint elmebeteg a szülei"

Az nagy valószínűséggel szintén örökli az elmebetegséget...

...és pont ezt fogja itt kérdezni majd az ő gyereke is kb. 20 év múlva.

2018. máj. 8. 10:39
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Nekem anyukam van hogy sokszor megver, es elmondja hogy mennyire semmirekello sz*rdarab vagyok, ha igy nezne ki a helyemben akkor utalna magat, megbanta hogy megszult, r***nc vagyok, szoval igen, nekem is az a tervem hogy minel elobb lelepjek. Szeretnem is megvalositani, kitenni a csinos kis seggemet azon az ajton es elfelejteni oket orokre. Nem normalis ha egy szulo igy viselkedik, mindenbe belekot amit csinalok, csak hogy idegesitsen es cseszegethessen, ennek ellenere en nagyon szeretem magam es boldog vagyok, amire nagyon buszke vagyok, mert sajna nem mindenkinek sikerul ez. Amikor megkerdezik tolem hogy miert nem szeretnek gyereket, akkor azt hazudom, hogy azert, mert nem szeretem oket. Aha, csak felek hogy olyan leszek mint anyam. :D 16/L
2018. máj. 8. 11:52
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
Azt kifelejtettem, hogy sokszor fenyegetett mar meg azzal hogy meg fog olni (elozo vagyok)
2018. máj. 8. 11:53
 14/18 anonim ***** válasza:
94%
Aki szidja a sajat gyereket igazabol magat szidja. O tehet rola ha baja van vele. Ha nincs baj akkor is magat minositi. Nem ertem ezek miert csinalnak gyereket.
2018. máj. 8. 12:06
 15/18 A kérdező kommentje:

16 évesen én is nevelőszülőkhöz kerültem volna.

A szidás, sz.rdarabozás, gúnyolás, maximalozmus megvan egész kiskorom óta. Csak azért hívott anyám ribinek, igen ez volt a becenevem, 11-13 éves korom körül, mert nőttek a melleim. Pedig én voltam a szürkekisegér, soha semmi.

16 éves korom körül erdurvult a helyzet, vert is.

2018. máj. 8. 13:08
 16/18 anonim ***** válasza:

"Apám" alkoholista agresszív skizofrén, többször volt zárt osztályon, gyógyszereit nem szedte. Állandóan menekülnöm kellet otthonról, mert olyan elmebeteg volt az "apám". Munkakerülő "anyám" mindent lesz@rt. Neki az volt legfontosabb, legyen meg napi cigizés,sok kávé ivás és tudjon tévét nézni egész nap. 15 évesen elmentem dolgozni, évek alatt össze gyűjtött pénzből, 18-dik születés napon elköltöztem. 12 éve nem tartom velük kapcsolatot.

30/F

2018. máj. 8. 13:57
 17/18 A kérdező kommentje:

Apám is alkoholista nekem is, illetve egészségügyi gondok (cukpr, magas vny.) ezekre a gyógyszerekre iszik. Anyám viszont skrizofén és tényleg, meg rengeteg ilyen baja van. Napi szinten zabálja a bogyóit, altató, nyugtató, tele a ház. Egyszer találtam egy hatalmas zacskónyi ilyen gyógyszert. Ki tudja mennyi ilyen szart beszedett már.

A legjobb, hogy velem is tömetni akarta, a magának felírt gyógyszereket. Meg az italomba, teába, kakaó is belekeverte, a tudtom nélkül persze... Illetve akármi van, wc, inni felkelsz este ésegy, hogy altatót kellene szednek, csak rövid ideig kell szedni stb... Amikor mondom neki, hogy te azt szedsz, amit akarsz, de én nem, akkor meg őrjöng...

Szóval tényleg bolond. Apám legalább egy alkoholista, agresszív disznó, de legalább nem "gyógyszerekkel" kísérletezik.

2018. máj. 8. 14:09
 18/18 ironhide12 válasza:
Persze csak rajtad múlik.
2018. máj. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!