Normális hogy apám ezért pofon vágott?
Tényleg nem az övé a lérdés, mert azt meg én írtam ki. És mi véletlen, hogy ugyanígy 20 év felett vagyunk, meg egy idegbeteg állat az apánk.
De kifelé meg egy mézesmázas tündérember, veled meg magánkivül üvöltözik.
Tudod mi volt anyám válasza, mikor úgy összevert, hogy véres volt az egész szoba, mert felszakította az arcomat. Nem engedett el a barátnőmhöz, nehogy észrevegye. Meg odafordult a tesómhoz, hogy kisfoam menj vissza a kollégiumba, ne hallgasd ennek a vinnyogàsát. Mert mertem sírni, mikor összevert. Szerintem egyébként örült neki, hogy nem őt üti, vagy nem tudom.
Az orromat úgy beverte, hogy elgörbült. De ilyen marhaságokon őrjöng. Igazságtalanul bántott mindegyik alkalommal.
Megbánni sosem. Azt hiszik, hogy ezzel tud uralkodni feletted.
Olyan is volt, hogy simogattam a kutyát, ezeg mondja, hogy megbolondultál, a koszos kutya. Miközben ő is simogatta erre. Erre mondom neki, hogy én nem, az aki mondja. Erre megpofozott. Azt tudni kell, hogy 100 kg, teljes eréjéből üt.
Húzz el onnan, nem tudsz mást!!!!!! Mielőtt ideírnátok nem kamu.
Velem is van, hogy csomó kérdés illene rám, de mégsem én vagyok.
Fhú bmeg ezek azért kemény dolgok...
Gondolom elköltözni nem tudsz.
Akkor csak max meghúzhatod magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!