Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Néhány szülőnek, miért baj,...

Néhány szülőnek, miért baj, ha a gyerekének 20 év felett barátja van, vagy netalántán mé "azt" is csinálja vele?

Figyelt kérdés

Vasszigor, soha senkit nem is hívhattam ide.

Anyámnak apám előtt nem volt senkije és ő is csak 39 évesen lett neki.

Meg elképzelted és eddig sikerrel véghez is vitték, hogy én legyek az, "aki itthon marad".

Csak sokáig fel sem tűnt, hogy mit művelnek.

2018. máj. 5. 18:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Tudod milyen szüleim vannak? Mindig én voltam a jókislány, kitűnő tanuló. Aztán 16 éves korom óta, már egy körömlakk miatt is k.. rváznak. Pont 16 éves koromtól kezdtek el kicsinálni, mert látták rajtam, hogy kezd saját akaratom lenni, kezdek csinosodni.

Más előtt bájolognak veled, de otthpn meg kikészít. Megkaptam, hogy biztos felcsinált az egész tábor, meg ilyebek, mert bikinit vettem fel. Elvitt nőgyógyászhoz anyám, végig is nézte premier plánból.

Vagy 17 évesen nem engedtek el a fiú osztálytársaimnal grillezni, mert tuti orgia lesz, meg "tönkreteszem a családot".

Ja, úgyhogy pont 16 évesen kezdték el a megtorlást. Mert hogy meri a szemüveges, stréber lány kilakkozni a lábkörmét.

Aztán jött minden sorban.

2018. máj. 6. 14:51
 12/21 anonim válasza:
41%

Ez mind csak üres semmi pofázás. Miért nem húzol el melózni aztán veszel ki albit és ott azt csinálsz amit akarsz?

Anyádékat meg be se engeded?

Na miért nem?

2018. máj. 6. 21:20
 13/21 anonim válasza:

"Megkaptam, hogy biztos felcsinált az egész tábor, "

Persze. Hogyne. És miért nem mondtad hogy igen végigkúrt az összes fiú de még a 60 éves gondnok is.

Na miért nem?

2018. máj. 6. 21:21
 14/21 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy nem vagyok terhes... Annak apropóján jött nekik, hogy hánytam.
2018. máj. 6. 21:29
 15/21 anonim ***** válasza:
A szüleid kissé betegek,te meg aHELYETT h lépnél beletörödsz és otthonrol nyávogsz,volt itt kérdésed a táboros dologrol felismertelek.. Lépjél,vagy lépjünk mi helyetted,mai 20 évesek ritka életképtelenek.
2018. máj. 6. 21:37
 16/21 anonim ***** válasza:

Ezt egy másik kérdéshez írtam:

Mert félnek,hogy "elveszik az ő pici lányukat". Én ilyen helyzetben meg lennék sértődve a szüleimre; de nem feltétlenül mutatnám. Meg gondolom, hogy ők azt mondanák, ha megkérdeznéd nyíltan őket; hogy "Féltünk téged; mert benne van az esély, hogy egyszerűen csak megd.gni akar." Ők ezt mondanák biztos, de amúgy nem. Úgy veszik, hogy az ő lányuk az az ő tulajdonuk is egyben , picit birtokolni akarnak; másrészről meg nehéz nekik megemészteni, hogy felnőttél; plusz féltik saját magukat, hogyha elköltözöl onnan majd 1. hiányozni fogsz nekik( feltűnik majd a hiányod) 2. le se carod majd őket; mert a pasi "elvisz onnan téged örökre". És hogy velük majd nem törődsz, meg talán majd nem is adod meg nekik azt a fajta törődést, gondoskodást, amit ők adtak neked cserébe azért, hogy majd te is viszonozd ezt nekik; ők még nem tudják, mi a szeretet; úgy gondolják, hogy az örökös függés, és hogy az úgy működik, hogy "azért adok, hogy visszakapjak". Pedig irtóra nem. Meg, ha szeretsz valakit, elengeded; és ha nem jön vissza, akkor nem is szeretett téged sose; ha meg szeret, majd úgyis visszajárogat (jelenesetben te , a szüleidhez.) Szóval el kéne engedniük, és elfogadniuk, hogy már felnőttél; de ők lehet, hogy még kicsinyesek talán ehhez. :/ A szüleid lehet, hogy még éretlenek ehhez némileg.

2018. máj. 8. 17:15
 17/21 anonim ***** válasza:
59%

Tudnám, egyeseknek miért baj, ha valaki otthon lakik 20-30 évesen...

1. Nektek nem rohadtul mindegy?

2. 30 éves vagyok, helyben van a munkahely, nincs pasim (nem is kell egyelőre), mi a lótúrónak élnék külön, amikor olcsóbb beszállni a háztartásba (rezsi, kaja, benyó - pláne, hogy tanulok is munka mellett), mint albérletben lenni.

3. Visszatérve az egyes ponthoz... szerintem aki kívülállóként ebbe beleszól, az inkább arra féltékeny, hogy nekünk több pénzünk marad, és arra, hogy mi marhára boldogok vagyunk így. Én speciel gyereket nem akarok, mert nem fér bele a jelenleg megvalósítás alatt álló tervembe.

Kérdező, tőled meg bocsánatot kérek az OFF-ért... :)

Egyébként valószínűleg az a baja, amit leírtál... hogy ő rettentő későn kezdte, és neki szokatlan, hogy te (hozzá képest) korábban kezded. No problem, próbáld megdumálni vele. :)

2018. máj. 8. 20:18
 18/21 A kérdező kommentje:
A tulajdonukként kezelnek/kezeltek mindig is. 20 évesen se számít az akaratom...
2018. máj. 8. 20:21
 19/21 A kérdező kommentje:
Az utóbbi 4-5 évben teljesen kikészítettek.
2018. máj. 8. 20:23
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy miért nem költözöl el? Ha nem akarod, hogy beleszóljanak az életedbe ez a megoldás! Addig még egy fedél alatt élsz velük, addig gyerekként fognak kezelni.
2018. máj. 8. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!