Ti amúgy támogattatok volna, ha jogot akartam volna tanulni?
Anyámnak más elképzelése volt. Vegyész, orvos stb.
Végül egyik sem lettem.
Hiú ábrándokba kergeted magad. Nyugodtan lepontozhatsz, ha jobban esik, neked(/nektek) jobb a kényelmes hazugság, mint a fájdalmas igazság! Mindenki önérzetes a saját szakán, csak utána derül ki, mire vitte...akkor estem hanyatt, amikor volt osztálytársam (kommunikáció szakos) bemesélte mindenkinek, hogy az ő szakán ismerősének a szomszédjának a nagybátyja milliókat keres havonta! Hát akkor eldobtam az agyam!
280-290, máshol 380 pont a ponthatár 1 emelt szinttel. Nem egy helyen, hanem minimum három helyen! Ez kb. már a kreténszint! Gyenge szakközepekből is mennek jogra. Ez kell neked? Vagy egy kicsit többre becsülöd magad és keresel magadnak normális szakot? Vagy neked csak az számít, hogy mezei kamudr. Xy legyél 5 év alatt? Elárulom, ma már bármelyik szakon, ha tovább tanulsz pár évet, akkor dr. leszel! Nem kell hanyatt esni doktoritól! Amúgy is az igazi doktor, akit te doktor úrnak meg doktornőnek nevezel. Akit angolul "doctor"-nek hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!