Szülők, mint szólnátok ha a gyereketek titokban beszínezné extrém színre a haját?
Egyik ismerősöm (16 èves lány) anime figurákba szerelmes és valami agybaj folytán anime karakternek nézi magát. Zöld, lila, kék, narancs, piros (nem vörös), fekete, sárga (nem mondhatnám szőke árnyalatnak) rózsaszín, ès miegyéb
Úgy fogyatékos ahogy van. A szüleivel együtt. Ha én csinálnák ilyet az én szüleim úgy nyakon b*sznának hogy mint a búgócsiga úgy forogna a fejem a nyakamon.
"Úgy fogyatékos ahogy van. A szüleivel együtt. Ha én csinálnák ilyet az én szüleim úgy nyakon b*sznának hogy mint a búgócsiga úgy forogna a fejem a nyakamon."
Szertintem nem ÖK a fogyatékosak, hanem TE!
Igazad van #17-es!
Minden oké hogy 16 évesen meseszereplőkbe szerelmes egy lány (Hatsuharu Shoma -anime: Fruits Basket)
Az is ok; hogy az egész haja folyamatosan változik mint írtam zöld; kék; rózsaszín, narancs; lila egyéb árnyalatokban.
Majd 30 éves korára haja se lesz mert igenis a FOGYATÉKOS szülő 3-4 hetes időközönként pénzeli a lánya hisztijét nem hogy parancsolna neki hogy nem kéne égetnie magát
De röhög rajta az egész suli. Mindkét értelemben. A rajzfilmfigura szerelme miatt meg a rikító fejszerkezete miatt.
Ezrkszerint csak én vagy másik közel 300 iskolatársam is fogyatéko - vagy én leszel lúzer ha nem b*sz meg kitalált mesehős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!