"Titokban" ellehet menni pszichologushoz?
Ha 18 év alatti vagy, akkor iskolapszichológushoz tudtommal elmehetsz úgy, hogy a szüleid nem tudnak róla. Fizetőshöz meg biztosan elmehetsz.
Egyébként miért nem mered a barátodnak elmondani?
Amúgy ha csak a szívedet akarod kiönteni, arra jó az ingyenes lelkisegély is
iskolapszichológusnak kell lenni
ha 14 elmúltál, akkor meg mehetsz egyedül is iskolán kívüli pszichológushoz
17L
Nem tudok rola hogy a mi giminkben lenne iskolapszichologus :(
Nem merem neki elmondani, mert biztos vagyok benne hogy megprobalna megakadalyozni hogy nekem bajom essen, illetve meglenne a velemenye a csaladunkrol es ettol nagyon tartok
A fizetos nagyon draga lenne?
#3: Minden iskolában kell lennie, vagyis minden iskolának kell lennie. Tehát valakihez tartozik a te iskolád is. Osztályfőnököd vagy igazgatóhelyettest megkérdezed erről kit kell keresned, biztos segít és titokban tartja ha megkéred rá.
Fizetős pszichológusok óránként minimum 5 ezret elkérnek.
Az iskolapszichológushoz menj, remélhetőleg van nálatok. Titoktartási kötelezettsége van. A magánpszichológus megfizethetetlen: 8-10 ezer forint 1 óra.
A 116-111 (csak így) pedig a Kék vonal ingyenes lelkisegély.
A fizetős nagyon drága. DE ha nincs iskolapszichológus, akkor a következő lehetőségeid vannak:
1. Ifjúsági (gyermek) pszichológus / pszichiáter (mentálhigiéniai központ)
2. 17 évesen szerintem fogadnak már a felnőtt pszichológusnál is
3. Gyermekvédelmi Szolgálat - ott egyrészt meg is hallatnak, hogy mi a gond, másrészt pszichológus is kell hogy legyen, ha szükséges
Meg kell nézni, hogy körzetileg hova tartozol és telefonon időpontot kérni.
Nemhiszem hogy nagy por lehetne belole mert anyukam ovono es a munkajat kockaztatna ezzel
De igen mindennapos veszekedes, legtobbszor elfajul ilyen verekedesse, en probalom mindig megnyugtatni oket hogy ne legyenbaj de egyszeruen tehetetlen vagyok. Masok elott megmar nem akarom sajnaltatni magam(barataim). Egy jo ideje mar megy eza dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!