Emelhetik a gyerektartást?
Figyelt kérdés
Hello. Gyerektartás ügyben érdeklődnék. 25 ezret fizetek , bejelentett bérem van, kb 150 ezer. Ő 25 öt kért legutobbi tárgyaláson. Belementem. Most viszont fényképezget engem, ahogy egy uj kocsit vezetek, ami nem is az enyém . A tesomé. Gondolom bizonyitani akar a biroságon valamit ezzel. Kaphat emelést?2018. ápr. 30. 19:06
12/19 anonim válasza:
Majd 2 év múlva, mikor lehet újratárgyalni a dolgot emelésért, majd akkor gondolkodhatsz rajta.
Én is 25öt kapok, ami idén lett ennyi, de ahogy letelik az idő, beadom a kérelmet az emelésre. Miért? Mert megtehetem.
13/19 anonim válasza:
11es!Mivel közös megegyezés a 25 ezer, nem kell jövedelemigazolás.
14/19 anonim válasza:
Emiatt mert te autóval furikázol, nem emelik a gyerektartást. Akkor minden elhagyott anya állandóan azt nézné, mennyivel jobb az exe pénzügyi állapota az előző havihoz képest. Viszont lehet a 150 nettóból több is juthatna a kisgyereknek. Persze csak ha nincsenek hiteleid.
15/19 A kérdező kommentje:
31 ezer hitelem van havonta
2018. ápr. 30. 22:19
16/19 anonim válasza:
Szegény gyerek,gondolom felé se nézel,de még a kajára valot is birosággal kell kierőszakolni,a kocsi meg a tesodé persze. Nem ok nélkül pereskedünk az ilyen apákkal..
17/19 anonim válasza:
#16 Nem ok nélkül hagyják el az apák az ilyen nőket, mint te ;)
18/19 anonim válasza:
tegnap 23:37-es: felhívom a figyelmedet arra, hogy az ANYA akart ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!