Érdemes lenne bemutatni most a barátomat, ha idősebb az anyámnál? Vagy várjak még? Így nem lesz kellemetlen?
Sziasztok!
Olyan kommenteket nem szeretnék, hogy "úgyis elhagy", mert ezt megteheti egy korombeli is, vagy akár egy nálam fiatalabb is.
Ismerjük már egymást régóta, decemberben kezdtünk rendesen randizni, találkozgatni és január óta együtt vagyunk.
Viszont ő 45 éves, én 22 leszek... Tudom, hogy ez így hirtelen soknak tűnik, de nagyon jól megvagyunk, szeretek vele lenni. Ráadásul jól öltözködik, sportol, mindenki szerint simán letagadhatna 8-10 évet. Tehát nem egy övtáskás, szandál-zokni kombót hordó férfiról van szó.
Viszont korban közelebb van a szüleimhez, mint hozzám, sőt, anyukámnál idősebb is. De most meglepett azzal, hogy eljön ide miattam a hosszúhétvégén és szerintem furcsán vennék ki magát a dolog, ha nem mutatnám be itthon... Csak itthon még nem tudják azt, hogy ennyivel idősebb, meg hogy ennyire komoly köztünk a kapcsolat.
Hát engem is inkabb az ijeszt meg a legjobban ebben,hogy tenyleg nem zavar téged hogy 20 év múlva te 42 leszel ő meg 65? Gondold át komolyan, mert lehet nagyon rossz döntést hozol, persze az is lehet hogy nem és boldogan éltek örökre, de tényleg gondold át!
Most lehet hogy fitt, sportos és vicces, de 20 év múlva nem tudni mi lesz.
Mindenképpen mond meg a szüleidnek, mert fiatalabb nem lesz !
És beszéljétek meg. Hallgasd meg az ők véleményüket is.
Küztünk 16 év van a párommal.
A szüleim tudták már, hogy van kapcsolatom. Húztam-halasztottam az életkora elmondását, aggódtam, hogy nem fogadják majd el.
Na, végül kiböktem, hagytam nekik pár hetet, hogy "feldolgozzák". De végülis nagyon jól fogadták, látták, hogy boldog vagyok mellette.
Jóban van a szüleimmel és én is az övéivel. Mi együtt élünk, tervezzük az első babát. Szuper minden.
Szerintem mondd el előre az életkorát. Ha kiborulnak, halaszd a találkozót.
22/n
Én 18 voltam, mikor összejöttünk.
#előző
#13, szerencse kérdése leginkább, hogy éppen kikbe futsz bele itt a kérdéseddel.
Kérdező, te ismered a szüleidet, mi nem:) Ha úgy döntötök - közösen, persze - hogy ideje a megismerkedésnek, akkor előtte azért beszélj a párodról nekik.
Sajnálom ezt a 45 éves Sportos pasit ! Basszus a mostani 22 éves (3.14- nája) csaja 20 év múlva lehet , hogy egy elhízott disznó lesz ! 20 év nagy idő, sok minden előfordulhat ennyi idő alatt, ugye a nő szülhet gyerekeket és el slamposodhat 45 éves korára, azaz nem biztos, hogy ojan jól fog kinézni mint ahogyan most a 45 éves sportos férfi kinéz. Na ,szóval 20 év múlva egy 65 éves férfinak a potenciájának a mostani szinten tartásához nagyban hozzá járul az is , hogy a párja hogyan néz ki, márpedig egy 45 éves nő a közelében sincs egy 22 évesnek!
Aztán, azért is sajnálatos a szóban forgó férfi helyzete, mert ugye az "anyóssal is jól kell bánnia" különben biztos, hogy meglesz a családi béke. Két asszony igényeit egyszerre egy időszakban kielégíteni nem kis kihívás!
Szóval, drága kérdező, ebben az egész kérdéskörben nem is az a kérdés amit te feszegetsz , hanem vannak it sokkal komolyabb kérdések is és nem is téged kell ebben a helyzetben félteni hanem a Sportos Pasidat meg a pénztárcáját, tudod amiből fizeti azokat a jó cuccokat , hogy ne egy övtáskás, szandál-zoknis kombót hordó férfinak nézzen ki.
Kérdező,miattad csak egy dolog miatt "aggódom" mi lesz veled amikor a pasid bemutatja neked a saját fiát aki nálad egy két évvel idősebb !? Hogyan fogsz ellenállni a kísértésnek? Na ! Ja és abba belegondoltál, hogy mi lesz anyukáddal amikor meglátja a Divatos , sportos, fiatalos apukád korabeli pasidat aki éppenséggel sokkal jobban néz ki mint apukád és anyudhoz tökéletesen hozzá illik !?
Húha ! elkezdtem "sajnálni" anyudat is.
Nem nem azért amire te gondolsz , hanem azért mert az anyudnak szembesülnie kell majd sok mindennel, amit elrontott ami félre sikerült az életében, pl. te !
Tudnám még folytatni, de minek, kinek.
Nem azzal lenne itt a probléma, hogy szandál-zoknit hord vagy sportosan öltözik. Lehet ezt jobbról-balról magyarázni, a 45 az 45, hozzád képest egy vénember. Ez van, felesleges szépíteni.
Ettől függetlenül téged nem fog más véleménye érdekelni, a pasit nyilván még kevésbé. Hogy anyukád mit fog szólni, azt meg mi nem tudhatjuk előre.
Vannak családok, ahol az ilyesmi tök elfogadott, és van, ahol ez örök haraghoz vezet.
Vidd haza, mutasd be, aztán majd kiderül, hogy mit szólnak hozzá a szüleid. Egyszer úgyis túl kell lennetek rajta, ha olyan komolyan gondoljátok.
Egyébként igazat írt az egyik válaszoló, azért ha igazán szívesen felvállalnád ezt a kapcsolatot, akkor már tudnának róla a szüleid. Az egy dolog, hogy nem jársz gyakran haza, de létezik telefon meg internet... 4-5 hónapos kapcsolatot azért már illik elmondani... ha nem szégyelled. De mélyen legbelül te is tudod, hogy ez bizony baromira gáz, és valszeg sosem mersz majd büszkén körbesétálgatni a nagypapa korú paliddal a családi kerti partykon, mert nem fogjátok bírni, hogy mindenki csúnyán néz rátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!