Jogomban áll boxzsáknak lenni? Egy szülő verheti a gyermekét? Szót kell fogadni akkor is ha az káromra van? Több dologban is kiemelkedően teljesítek pl. sakk, irodalom, tanulás.
A jogaim mégis padló alatt vannak. Pl. Jogomban áll boxzsáknak lenni. Nem kütyűzhetek (este) 10 után, tévézni persze lehet éjfélig is. Nem kelhetek fel hat körül mert kell az alvás. Hétvégén is ha valami értelmeset akarok csinálni “hétvége van, pihend ki magad! ”+ Azt is meg akarják mondani, hogy mikor mennyit sakkozzak. Pl.8 után már ezelőtt kihúzták a gépet s hisztiztek. Ezen kívül úgy bátorítanak, h. ne írj mert nincs tehetséged, azért díjaznak mert nincs jelentkező. + egy kis tudományt se hallgathatok v. nézhetek neten mert kell sakkozni s, h. ott hűlyeségeket írnak.Ha valami szabály meg akarok beszélni velük: “Kötelességed szót fogadni, azt csinálod amit mondunk. A nagynak mindig igaza van... Majd mikor 18 éves leszel elköltözöl ha nem tetszik, de akkor is tanácsot adhatunk...Majd te a gyerekedet úgy neveled ahogy akarod, nekem is ezt mondták a szüleim... . Ezért nem lesz belőle senki. Alázat” stb. Semmit nem lehet megbeszélni. Mindent amit nem ismernek elítélnek pl .tudatos álmodás, alvás tudományága, pszichológia. Azt hiszik, h. a tulajdonuk vagyok pl. üthetnek, büntethetnek, tönkretehetik az életemet. Születésnapomon is menekülnöm kellet. Azt is akarják ellenőrizni, hogy 7-ig legyen meg a házim s pakoljak be, pedig már rég megszoktam hogy reggel pakolok és idáig is remekül ment a tanulás. Ezenkívül mindig azt mondják, h. a nagynak van igaza, rá kell hagyni nem szabad, h. igazad legyen stb. . Ja és, hogy Petőfi s más hőseink hűlyék voltak, hogy harcba mentek s kiálltak az igazáért. De a románok ők okosak voltak, mert ők mindig elárultak mindenkit (nem rasszizmus, ne értse senki félre, vannak rendes románok sőt vannak olyan ismerőseim is, de ez volt a történelemben) Már vagy 5 éve egyébként a folyamatos hiszti megy, s hogy még ők mocskolnak s akarnak elvitetni.
Köszönöm a válaszokat elnézést ha hibákat ejtettem!
Azoknak akik szerint kamuzok
Szerintetek képes lennék több órát azzal tölteni, hogy kamuzzak. Mit érnék vele??? Ha kamuznék akkor írnák két olyan sort, hogy szerintetek is Sorosnak adományozzam minden vagyonom nagy koromban és máris kapnák pár száz választ amellyel szórakozhatnák nap-estig. És mit érek azzal ha lehordatom a szüleimet kamuzással??? Az olyan mintha egy más, általam elképzelt kamuszülőt szidnák*szidatnák. Szerintem egyedül több időt töltöttem írkálással mint az összes kedves kommentelő. (pláne mint a kamu elméletűek) Ezt a kérdést azért raktam fel, hogy kiadjam magamból a stresszt, a feszültséget, a gondokat, hogy megkönnyebbüljek mivel e dolgokról nem mertem/merek beszélni ismerősöknek és azért, hogy hátha kapok valami megoldást, vagy legalább megértést. Hogy megtudjam velem van a baj vagy a környezetemmel... . És azért is, hogy segítsek a velem hasonló helyzetben lévő gyerekeknek, ezenkívűl a hasonló helyzetben lévő szülőknek is a változásban szeretnék segíteni. Hogy most gondolkodjanak el ők nem ezt csinálják, mit érezhet az ő gyerekük...
Kedves _mihi_, neked is szeretném megköszönni azt, amiket leírtál. Szerintem is emiatt támadhattak. Habár nem a kérdésre válaszoltál válaszod építő jellegű volt a talán segít jobbá formálni a világot, ha csak egy családnál is, már bővőn megérte :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!