Fiatalok, akiket szülei tartanak el. Ti hogy tudtátok megértetni a szüleitekkel, hogy veganok vagytok, szeretnétek lenni?
Az nagyon vicces, amikor a nagy "vegánoknak" fogalma sincs arról, hogy milyen kifejezéseket használnak magukra :)) Segítek.
Lakto-ovo vegetáriánus = nem eszik húst de más állati eredetű dolgokat igen
Vegán = kizárólag növényi dolgokat fogyaszt
Szívesen. Már tudod mi akarsz lenni, meg az a válaszoló is, aki "3 éve vegán" ;P
Nem ártana, ha TE néznél utána, MI a VEGÁN!!!!
ITT elolvashatod:
Még véletlen sem az, hoyg CSAK növényi eredetü élelmiszereket fogyasztanak, hanem AZ, hogy semmiféle állati eredetüt nem.
SZóval ha már kötözködni akarsz, akkor ELÖTTE tájékozódj, MIELÖTT ekkora hülyeséget írsz!
Emellett rengeteg ember van, aki vegán módon étkezik és komoly fizikai munkát végez, mert ahhoz nem kell húst enni. (Ez tipikusan buta magyar elképzelés!)
Németországban élek és itt teljesen megszokott dolog, hogy a "munkások" - kömüvesek, szerelök, betonozók, stb - kajaként vesznek egy nagy adag salátát és ezt eszik ebédként pár zsömlével.
Itt az a megepö, ha valaki húst eszik hússal, még a "mindenevök közt" is, ugyanis alapdolog, hogy egy hagyományos ebédnél is van egy adag hús (egy 4 tagú családnak annyi, mint MO-on egy emberre amit számolnak), ehhez valami hagyományos körítés, nagy adag zöldségkörítés kb annyi, mint a hús meg körítés együtt - és még egy tányér saláta.
Kedves #11. Lehet, hogy rosszul írtam a mondatot, miszerint nem növényeken és magokon élek. De, persze azokon. Csak nem olyan kontextusban, ahogy azt az egyik válaszoló gondolja. Amiket felsoroltam, azokban mi a nem vegan? Igen is vannak növényi joghurtok, tejek, tejfölök, sajtok, hamburgerek, virslik. Ezek tények. Csak sok ember szerint aki nem eszik húst és tejterméket, azok evidens, hogy salátán élnek.
Valamint igen, nem egy vegán testépítő van, és ők sem épp olyanok, akiket az első szellő feldönt. Aki pedig képes elítélni egy teljes életformát amiatt, mert ő napokig tésztát evett és emiatt legyengült, azt inkább nem is kommentálom.
Üdv, a “3 éve vegán”
Egyszerűen: megvettem az alapanyagokat a SAJÁT spórolt pénzemből, és főztem magamra :)
Vagy ha olyan kaja volt, akkor csináltam magamnak küön zöldséget, vagy a lecsóra nem ütöttem tojást, hanem főztem rizst, ilyesmik.
A vegán az ellenzi az állatok kihasználását, beleértve a leölésüket az ételhez vagy ruhához és a kozmetikumok állatokon való tesztelését. Tehát a vegánság egyik pontja a vegán étrend.
Keress híres sportolókat, hogy lássák a szüleid, hogy nem éhhalálba hajszolod magad. Nézz új recepteket, ismert meg az egészségre gyakorolt oldalát. A szülőket könnyebb úgy meggyőzni, hogy azt mondod, hogy szeretnél egészségesebb lenni és jobban odafigyelni magadra, mintha a csirkék jólétét hozod fel.
Igen, persze. Köszönöm. Én még mindig neme értek egyet azzal, hogy aki nem eszik állati eredetű dolgokat, azok ne lehetnének egészségesek.
És a vegánság azon pontja, hogy nem csak az étkezésre figyelek, hanem mindenből vegán produktumot veszek, használok, az még a következő fázis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!