Ma délután átjött a barátom, és véletlenül betörtük a gipszkarton falat a szobámban. Félek szólni anyáéknak, de nem tudom, hogyan javíthatnám meg anélkül, hogy észre vennék?
Pár évvel ezelőtt amikor a haverommal hülyültünk, én is betörtem a gipszkarton falat. Anyum hazajött, persze észrevette. Tudod mit csinált? Először poénkodott, hogy reméli nem találtuk meg a nagy vagyont amit a gipszkarton fal mögé tett, majd közölte, hogy ne végezzünk már fél munkát. Bejelölte, hol vágjuk ki, és a haverral ki kellett vágni rendesen..:) Apu később újra falazta.. Nem volt balhé..:) Anyum szerint inkább ez, mint, hogy a kórházba rohanjon valami nagy baj miatt..Az csak egy pótolható tárgy..
Mond meg őszintén anyudnak, nem hiszem, hogy nagy gond lenne. Legfeljebb kiabál fél óráig, és ennyi.
19/F
Igazából nem a balhétól félek, csak nagyon sok gondjuk van így is, és nem szeretném terhelni őket még ezzel, mikor látom rajtuk, hogy élni sincs kedvük, nemhogy újragipszkartonozni a szobát. Ezért gondoltam, hogy megoldom egyedül.
Amúgy karatézunk mind a ketten, és elkezdtünk szórakozni, hogy "melyikünk a keményebb", aztán sikerült belerúgnom a falba. De köszönöm a válaszokat, volt köztük nagyon hasznos is!
16/l
Megtaláltalak a Youtubon.
Én is karatéztam még pár évvel ezelőtt.A lányoknak mutattam be a leghatékonyabb ütés-rugás-dobás kombókat.
A legjobban azért a földharc érdekelt minket😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!