Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya hinne nekem? Mérges lesz...

Anya hinne nekem? Mérges lesz rám?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy ma kaptam bongootól 2 db sms is de én nem csináltam semmit a telefonommal

1. mi ez a bongoo?

2. hogy tudott küldeni nekem ha nem csináltam semmit?

3. le lehet tiltani ?

4. sok lesz a telefonszámla ? nem akarom hogy anya mérges legyen

5. igaz amit bongoo ír ?

6. fel tudják törni a telom ?

meghackelés szerintetek ?

7 megfigyelnek talán?

kérlek segítsetek

nem akarom hogy anya mérges legyen

2018. ápr. 22. 08:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Előfizetéses vagy vagy feltöltőkártyás?
2018. ápr. 22. 08:06
 2/17 A kérdező kommentje:
hogy lehet leállítani?
2018. ápr. 22. 08:07
 3/17 A kérdező kommentje:
előfizetős
2018. ápr. 22. 08:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
És mi van az sms-ben, amiről kérdezed, hogy igaz-e? :)
2018. ápr. 22. 08:09
 5/17 A kérdező kommentje:
légyszi minden kérdésre válaszoljatok
2018. ápr. 22. 08:11
 6/17 A kérdező kommentje:

hogy tudott küldeni nekem ha nem csináltam semmit?

nagyon fontos hogy tudtam ideges vagyok nem tudom mit csináljak

2018. ápr. 22. 08:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezeket olvasd végig szerintem!

2018. ápr. 22. 08:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

elvileg így lehet leíratkozni de nem értek hozzá,én sose használtam ezt. de egy kicsi nyomozással azért kideríthető.

2018. ápr. 22. 08:17
 9/17 anonim ***** válasza:
46%

Nem igazán hihető, hogy valaki más hívta a telefonról ezt a marhaságot. Ha nem kérte senki a telefonodról, nem küldene semmit. Ha nem te kérted volna, nem érdekelne hogy igaz-e amit ír, de nem, nincs több igazságtartalma min a többi csaló szövegének, ehhez nem kell megrendelés, csak minimális józan ész.

Anyukádnak meg szólj hogy kíváncsi voltál, de nem gondoltad hogy nem csak egy SMS-t fog küldeni: de nem akarod hogy sok legyen a számla, segítsen leállítani. Sokkal kevésbé fog haragudni, mint ha kapta egy jó nagy telefonszámlát.

Ami a telefon feltörését illeti: elég valószínűtlenen... Nem fog bedőlni neki anyud. Megfigyelni meg mindenkit megfigyelnek, a netes szokásainkat biztosan. Egy Bongó féle kókler biztosan tudná használni az adatokat.

2018. ápr. 22. 08:24
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Javaslat: ha nem tudtok ettől az izétől megszabadulni, kérj telefonszámcserét így az smsek nem fogják terhelni tovább a telefonszámlátokat.
2018. ápr. 22. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!