Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megrendült az anyukámról...

Megrendült az anyukámról alkotott képem. Fogadjam el vagy tegyem szóvá, hátha jobb lesz utána?

Figyelt kérdés
Tegnap,kicsit ittasan a legjobb barátnője elszólta, hogy anyukámnak az egyetemi éveik alatt viszonya volt a tanárNŐjükkel. Erre anya válasza ez volt:"És erről miért kell tudnia a gyereknek?".😟 Nem kérdeztem semmit, nem is nagyon volt alkalmas,de csalódott vagyok.😦

2018. ápr. 21. 17:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%

Azert engem is megrenditene a dolog.

Ne mondjatok mar,hogy normalis a no novel,ferfi ferfival parositas....bar sajnos ez a divat...

De tiz husz eve meg nem volt ennyire elterjedt...

Kerdezo,anyukad valoszinu biszex ..( volt), fogadd el,madt nem tudsz

De ez inkabb apukadra tartozik.

( mondjuk a ferfiaknak meg kimondottan bejon...forditva mar nem annyira..

2018. ápr. 21. 19:26
 12/24 anonim ***** válasza:
57%

Ha szóvá teszed, jobb lesz, el fogod fogadni? Csak mert nem ugyanaz a kettő, ahogy te leírtad. Megbeszélheted vele, de ettől még semmi nem fog változni. Ami megtörtént, az megtörtént, ráadásul semmi rossz nincsen benne mindaddig, amíg nem csalja meg apádat. Egyébként tényleg nem értem, miért vagy csalódott? Hülyeség azt nézni, hogy "jajj milyen rossz, hogy egy nővel, aki ráadásul a tancija volt". Ha biszex, ha csak volt biszex, teljesen mindegy. Szeret téged, jó anya? Szereted őt, jó anyád? Akkor mi problem?

Ha nekem apám azt mondaná, hogy volt férfival anno, akkor nem érdekelne. Sőt, ha hirtelen váltana, és melegnek állna, akkor is áldásomat adnám rá, amíg ő boldog lenne. Mindaddig amíg nekem a személyes terem megvan, az én életemben nem következik be olyan változás amitől a falra mászok, addig nem szólnék bele. Ha meg olyan lenne, amitől a falra másznék, megbeszélném apámmal és találnánk megoldást rá.

16/l

2018. ápr. 21. 20:06
 13/24 anonim ***** válasza:
48%
Bar sajnos ez a divat... Nem ez nem divat kérdése,igen sokan divatoznak,de azok miatt hányják le a normális azonos nemu párokat is akik csak boldogan élnének együtt vonaglás nélkül.. Unokatesom 10 év él a párjával,sose voltak divat majom felvonuláson,mert undoritonak tartják. Ez nem divat kérdése h meleg leszbi bi v hetero valaki. Normális. A képmutatás sunyiskodás,a korlátoltság a nem normális.
2018. ápr. 21. 20:12
 14/24 anonim ***** válasza:
92%
A meddő nők akkor szerinted kolostorba vonoljanak v akasszák fel magukat, nem érdelmenelnek párkapcsolatot,szerető társat mert nem tudnak szaporodni,két ember nem a szaporodásért jön össze elsősorban,a heterók se,hanem mert jó együtt lenni,szerencsére nem mindenki ostoba elavult káros vállás szertint él.
2018. ápr. 21. 21:26
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Lényegtelen mit írok, neked úgysem ér el az agyadhoz. A vonzódás a lényeg. Attól, hogy meddő, még mindig arra van a férfi és a nő kódolva, hogy szaporodjon. A másik nemet kívánja, a másik nem közelségét kívánja. Ahogy madarak egy életre választanak párt. Ők sem csak szaporodnak, együtt építik a jövőjüket. Semmi köze a valláshoz ennek, az csak egy apróság.
2018. ápr. 21. 21:50
 16/24 anonim ***** válasza:
85%
Hagyjuk is,meddő vita,azért mert unokatesom férfit szeret férfiként,nem fogom megtagadni, elitélni,sem rákényszeriteni egy nőt mert az az elvárás,ha boldog.. Gyereket meg nem akarnak,mert a gyerek érdekét nézik..
2018. ápr. 21. 21:52
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
hagyjuk
2018. ápr. 21. 22:21
 18/24 anonim ***** válasza:
Miért offolsz szét minden kérdést ma este? :O
2018. ápr. 21. 22:23
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ne tedd szóvá, mert nem igazán tartozik "számadással" feléd a fiatalkoráról.
2018. ápr. 22. 01:08
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Igazából, csalódottságot sincs okod érezni, ha "amúgy", jó anya. Ha nem az, akkor indolt lehet a csalódottságod, csak nem emiatt.
2018. ápr. 22. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!