Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szól le apa, ha vezetek?

Miért szól le apa, ha vezetek?

Figyelt kérdés

Amióta meg van a jogsim, (2 éve) megtudom számolni a két kezemen, hányszor vezethettem. Mindig leszól,azt mondja, szerencsétlen vagyok, vezetni se akar szinte engedni. Csak a kritikát kapom. Más kocsiját se merem vezetni, pedig a barátom is mondja, hogy vezessem az övét. Csak így nem merem.

20/L

2018. ápr. 20. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el a füled mellett. Tudom, nehéz. Legjobb barátnőm nevelőapja is mindig ezt csinálta a barátnőmmel. Olyan mellé ülj be vezetni (barátod) aki dícsér, ha elrontasz valamit, nem azt hallgatod, hogy milyen béna vagy, hanem elmondja, hogy mit hibáztál, mire figyelj jobban, és erősít abban, hogy máskor jobban menjen.

Apukádat pedig felejtsd el. Minden kezdőnek nehéz, ezen csak a rutin segít.

2018. ápr. 20. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha te vezetsz, akkor TE VEZETSZ - azaz te vagy felelös, MÁSNAK nincs beleszólása.

Ilyenkor - ha valaki beleszól, megállsz és közlöd, hogy VAGY csöndben van, VAGY kiszáll az autóból. Ha egyikre sem hajlandó, akkor te szállsz ki, a kulccsal együtt és otthagyod.

Emellett nem apád kocsiját akard vezetni, hanem a barátoddal elösször gyakoroljatok valahol, hogy megismert a kocsit, meg kicsit megnyugodj és utána vezesd azt.

2018. ápr. 20. 11:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Igen, igazad van,magamon kell erőt vennem. 😏😊

2018. ápr. 20. 11:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is ugyanez volt...igy vettem magamnak egy kis autot egy kemény 180 ezeré 😀 aba már senkinek nem

Volt beleszolása!

2018. ápr. 20. 11:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Látom nem csak nálam van akkor ez így. Sokszor azt érzem, nem is engem félt, hanem a kocsit, mindig azt mondja, hogy összetöröm a kocsit, pedig figyelmesen vezetek. Az, hogy néha lefulladok, vagy több gázt adok, rutin kérdése. Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy saját kocsit vegyek, de amint lesz rá keretem, fogok. 😊
2018. ápr. 20. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Apád autóját NE vezesd! Vegyél egy kicsit (ha annyid nincs, akkor spórolj, takarékoskodj, tegyél félre +minden jeles alkalomra - szülinap, névnap, karácsony, stb. stb. pénzt kérj mindenkitől, akitől csak lehet + esetleg menj el dolgozni), ha még nem tetted, menj el valahova dolgozni, és a fizetésedből vett és fenntartott autóba, na abba már senkinek semmi beleszólása nem lehet...
2018. ápr. 20. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én apám dettó ilyen. Volt, hogy évekig nem is vezettem inkább egyáltalán, annyira elvette a kedvemet tőle, pedig már 17 éves korom óta megvan a jogosítványom. Szerencsére azóta már saját kocsim van, és egyedül járok általában. De ha beül néha mellém, hogy elvigyem a három utcasarokra lévő garázsukhoz mondjuk, ahol az ő kocsijukat tartják, ezalatt is képes legalább két dolgot megjegyezni, hogy mit nem csinálok jól. Amúgy nem rosszindulatból mondogatja szerintem, de hiába szól rá bárki, akár anyám, akár én, egyszerűen nem bír leszokni róla.

32/F

2018. ápr. 20. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Valóban ne vezesd apád autóját. Inkább a barátoddal gyakorold a vezetést, amíg nincs saját kocsid.
2018. ápr. 21. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!