Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van-e olyan dolog amit nem...

Van-e olyan dolog amit nem tudnátok meg bocsájtani a gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok. tettem valamit amit tudtam ha kidetül totális káosz lenne. Kiderült, bekövetkezett. Fejmosás után azt mondták el kell hagynom a házat. Van munkám, megtakarításom.. a terv az volt hogy 5 évig otthon leszek, spórolok majd megveszem a saját lakásom. Ha elmegyekek albérletbe ez szerte foszlik. Kifizettem egy nyaralást is (2 hónap mulva) 200.000 volt az én részem, és a családdal mennénk. Autót ami nem a nevemen van felújítottam, napi szinten használnom kell a munkába járáshoz. Megoldható az elköltözés de minden érv az ellen szól hogy ne menjek el, valahogy beszéljem meg. Most eljöttem otthonról haveromnál alszok néhány cuccal de mindenem otthon van... a kérdésem az hogy valaki vol-e ilyen szituációba? Van-e olyan dolog amit nem lehet megbeszélni?
2018. ápr. 17. 12:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%

Illegális droggal kereskedés

Azzal, hogy kirúgtak a családi házból, magukat és a családot is védik. Ez a minimum, amit azonnal meg kellett tenniük.

2018. ápr. 17. 14:42
 12/25 anonim ***** válasza:
17%
Anyukám munkatársának a fia is így akart könnyű bevételt. Nem is volt vérciki, amikor egyszer a rendőrök állítottak be a munkahelyére és onnan vitték el házkutatás miatt, akkor derült ki a család számára, hogy a kis tüneményük mivel is szerez pénzt. Ha engem ilyen helyzetbe hozna - vagy potenciálisan ilyen helyzetbe hozna - a gyerekem, én is kitessékelném, csináljon azt a saját otthonában, amit akar. Nem arra neveltem, hogy bűncselekménnyel gazdagodjon. Hatalmasat csalódnék benne, nem azt mondom, hogy nem bocsátanék meg, hiszen közvetlenül nem nekem ártott, de nem hagynám, hogy bármilyen módon - akárcsak úgy, hogy közös fedél alatt lakunk - érintett legyek a döntései következményében, ha már ennyi esze van. Az ő döntése ha bűnözőként akar élni, de tegye önálló háztartásban.
2018. ápr. 17. 14:50
 13/25 anonim ***** válasza:
30%
Ha már drogot árulsz legyél legalább fogyasztó is, ne csak másokat tegyél tönkre. Nem tudom mit csinálnék veled amúgy, remélem sose kerülök ilyen helyzetbe.
2018. ápr. 17. 15:12
 14/25 anonim ***** válasza:
29%
Valaki értesítse már a rendőrséget, hogy egy drogdíler írkál ide :D Haverod készüljön, előbb-utóbb csak rátok rúgják az ajtót.
2018. ápr. 17. 15:26
 15/25 anonim ***** válasza:
35%

Ne mesélj nekem! ... és a szüleidnek se!

Nincs olyan díler, aki nem fogyaszt, mert eleve a fogyasztása miatt tud bekerülni a hálózatba.

Amellett a dílerkedést azért csinálják, hogy a saját droguk ne kerüljön pénzbe.

2018. ápr. 17. 15:28
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
" Van-e olyan dolog amit nem tudnátok meg bocsájtani a gyermeketeknek? " Erre csak úgy tud(na) válaszolni az ember, ha bekövetkezik a helyzet. Addig csak elméleteket gyárt, de élesben valószínűleg sokkal másképp tenne.
2018. ápr. 17. 15:31
 17/25 anonim ***** válasza:
50%
Van, de nem ilyesmi. Ha pl megolne vagy sulyosan bantalmazna a testveret, max akkor tudom elkepzelni.
2018. ápr. 17. 15:44
 18/25 anonim ***** válasza:
48%
A drogok tonkretesznek embereket, a dilerek meg aruljak es nem foglalkoznak azzal, hogy tesznek tonkre masokat, csak a penz. Egy ideig kiraknalak otthonrol, hogy gondolkodj, mit csinalsz es milyen ember akarsz lenni. Nekem ne legyen olyan fiam, aki a celjaibelereseert masokon attipor.
2018. ápr. 17. 15:53
 19/25 anonim ***** válasza:
34%
Az anyám azt mondta multkor legutóbbi veszekedésünk utàn ami elég durva volt igaz hogy egy anya megbocsàjt a gyerekének .Ennyi .Az nem szülő aki csak az eszét teszi hogy ő most megtanitsa kesztyűbe dudàlni a gyereket na majd én kirakom stb.Hanem kommunikàlok vele nem csak elvagyok mellette meg homokba dugom a fejem címszóval de ha a gyerek csinàl vmi marhaságot akkor majd én hű de okos vagyok akkor megelőzni kifogja vagy a jelekre ki figyel ha nem a szülő.Szóval nem csak akkor kell okosnak lenni ha a gyerek megcsinàlta a hülyeséget ez a dolog könnyebbik része .Na mindegy .:D
2018. ápr. 17. 16:02
 20/25 anonim ***** válasza:
73%
Ilyen esetben meg tudnék bocsátani, de teljesen más, hogy szeretném-e, hogy velünk éljen továbbra is. Azt írod, van munkahelyed, így igazából semmi akadálya nincs, hogy 23 évesen egyedül élj. Ha a dílerseghez elég nagy vagy, akkor tudsz külön élni is. Bármikor hazajohetne a gyerekem látogatóba, de a család védelme az első. Főleg, ha vannak kisebb tesók is, bár ezt nem írtad, de nálunk igen.
2018. ápr. 18. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!