Mit tegyek ha 18-19 évesen van suli mellett munkahelyem a barátom nem keres rosszul és anyámék nem engednek elköltözni itthonról?
Figyelt kérdés
Anyum az őrületbe szokott kergetni állandóan kutakodik utánam de beszélgetni lehetetlen vele mert ha én nem úgygondolok dolgokat megsértődik kiabál velem és kezd már tönkre tenni, de nem akarnak elengeni itthonról én pedig már nagyon mennék pont ezért kerestem munkát mert nem szeretném ha ők vagy a barátom tartana el.2018. ápr. 15. 15:13
11/14 A kérdező kommentje:
Nem nem szeretnem.. nem azert irtam ki hogy ellegyen tartva a p*csam... csak hogy dolgozok kemenyen hiaba van... koszi azoknak akik normalisan valaszotak:)
2018. ápr. 15. 19:47
12/14 anonim válasza:
És te is jól keresel vagy csak a pasid? Tudnád fizetni az albérlet, a rezsi a kaja felét? (kb havi 80-100 ezer?)
13/14 anonim válasza:
Ha elmúltál 18 éves onnantól kezdve nincs olyan, hogy "nem engednek el". Oda mész, ahová akarsz, és semmit nem csinálhatnak, ha csak mentálisan nem vagy beteg, hogy gyámra van szükséged.
14/14 anonim válasza:
Összejött a diákmunkából a havi 70 és máris mennél el otthonról? Hát menjél is. Ha ennyire menni akarsz, nem lehetnek valami értelmesek a szüleid. Bár én nem alapoznék a diákmunkára meg a jelenlegi barátom pénzére. Vagy csináltasd fel magad, akkor muszáj lesz eltartania, ma már sok életképtelen nő él ezzel a lehetőséggel. De ugye tudod, hogy akkor háztartást is kell vezetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!