Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyik gyerekem 20 eves es...

Egyik gyerekem 20 eves es autista. Most elutazott par hetre amerikaba valami baratnohoz akit neten ismert meg. Aggodom soha tobbet nem jon haza?

Figyelt kérdés

Az utra segitettem felkeszulni bepakolni de zart a fiam igy keveset beszelt a lanyrol.

Kuldott egy uzenetet 2 napja azota semmi.

2018. ápr. 8. 17:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Örülök, hogy jól van és üzent.
2018. ápr. 8. 23:44
 12/22 anonim ***** válasza:
28%
Egy autista szervei is ugyanannyit érnek a feketepiacon mint bárki másé.
2018. ápr. 9. 09:05
 13/22 anonim ***** válasza:
64%

Ugyan már, 20 évesen DEHOGYNEM mennék ki Amerikába egy "vadidegenhez".

Könyörgöm, aki kicsit is életképes, az még akkor is jól érzi és feltalálja magát, ha a csaj kamu :D

Én is mentem Izlandra 22 évesen tökegyedül. Barátnőmmel mentünk volna, ő két nappal utazás előtt lázas lett, így nem tdott jönni, de a repjegy megvolt, úgyhogy mentem egyedül.

Másik barátnőm a Caminot járta végig 19 évesen szál egymagában.

Akit nem egy életképtelen luvnyának nevelnek, az nem fog elveszni egy ismeretlen országban, pláne nem a gps, okostelefonok korában :D

2018. ápr. 9. 10:11
 14/22 anonim ***** válasza:
84%
Én is azokkal értek egyet, akik nem engednék el az autista gyereküket! De ha elengedném is, mindenféleképpen felvettem volna a kapcsolatot a barátnővel! Sajnos a biztonság nem intelligencia kérdése! Nyugodt csak akkor lehetsz ha már itthon tudod a gyerekedet!
2018. ápr. 9. 20:48
 15/22 A kérdező kommentje:

Miert nem ertitek 20 eves ember oda megy ahova akar

Nincs gyamsag alatt

Aki nem engedte volna el hogyan csinalta volna lelakatolja bezarja?

2018. ápr. 9. 20:53
 16/22 anonim ***** válasza:
93%
Kellőképpen informálódtam volna a lányról, helyről ahova megy, hol fog lakni! Hozzáteszem én túl aggódós vagyok, de jobb félni, mint negijedni!
2018. ápr. 9. 21:03
 17/22 anonim ***** válasza:
26%
Vagy akár az is egy megodás ett volna, hogy a lány jött volna hozzátok!
2018. ápr. 9. 21:06
 18/22 anonim ***** válasza:
86%

"Akit nem egy életképtelen luvnyának nevelnek, az nem fog elveszni egy ismeretlen országban, pláne nem a gps, okostelefonok korában"

Persze, mert a legnagyobb veszély egy ilyen szituációban az, hogy eltévedsz. Nem az, hogy a drága pasikád nem is létezik, csak egy embercsempész/szervkereskedő/akármilyen bűnszervezet, akik jó esetben a pénzedet nyúlják le, rosszabban a vesédet és a szüzességedet is. Más dolog a magad által szervezett út ahova te foglalsz szállást, utánanézel a helyeknek, és más dolog valakihez kimenni, megbízva benne.

2018. ápr. 10. 23:53
 19/22 A kérdező kommentje:

Pasid?

Fiu a fiam ment el

Es mar Egy eve minden nap live beszelgetnek a neten.

Mi ez miatt nem aggodunk de hosszu ut 3 atszallas egy autista fiatalna akinek pont sociale kapcsolatokkal van problemaja

De szerencsere jelentkezett kepeket is kuldott lannyal kozossen

2018. ápr. 11. 08:52
 20/22 anonim ***** válasza:
71%
Inkább örülj neki...főleg ha netán összejönnének és hosszú távon együtt maradnak.
2018. ápr. 11. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!