Egyik gyerekem 20 eves es autista. Most elutazott par hetre amerikaba valami baratnohoz akit neten ismert meg. Aggodom soha tobbet nem jon haza?
Az utra segitettem felkeszulni bepakolni de zart a fiam igy keveset beszelt a lanyrol.
Kuldott egy uzenetet 2 napja azota semmi.
Ugyan már, 20 évesen DEHOGYNEM mennék ki Amerikába egy "vadidegenhez".
Könyörgöm, aki kicsit is életképes, az még akkor is jól érzi és feltalálja magát, ha a csaj kamu :D
Én is mentem Izlandra 22 évesen tökegyedül. Barátnőmmel mentünk volna, ő két nappal utazás előtt lázas lett, így nem tdott jönni, de a repjegy megvolt, úgyhogy mentem egyedül.
Másik barátnőm a Caminot járta végig 19 évesen szál egymagában.
Akit nem egy életképtelen luvnyának nevelnek, az nem fog elveszni egy ismeretlen országban, pláne nem a gps, okostelefonok korában :D
Miert nem ertitek 20 eves ember oda megy ahova akar
Nincs gyamsag alatt
Aki nem engedte volna el hogyan csinalta volna lelakatolja bezarja?
"Akit nem egy életképtelen luvnyának nevelnek, az nem fog elveszni egy ismeretlen országban, pláne nem a gps, okostelefonok korában"
Persze, mert a legnagyobb veszély egy ilyen szituációban az, hogy eltévedsz. Nem az, hogy a drága pasikád nem is létezik, csak egy embercsempész/szervkereskedő/akármilyen bűnszervezet, akik jó esetben a pénzedet nyúlják le, rosszabban a vesédet és a szüzességedet is. Más dolog a magad által szervezett út ahova te foglalsz szállást, utánanézel a helyeknek, és más dolog valakihez kimenni, megbízva benne.
Pasid?
Fiu a fiam ment el
Es mar Egy eve minden nap live beszelgetnek a neten.
Mi ez miatt nem aggodunk de hosszu ut 3 atszallas egy autista fiatalna akinek pont sociale kapcsolatokkal van problemaja
De szerencsere jelentkezett kepeket is kuldott lannyal kozossen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!