Mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés

Most koltoztem ossze nemreg az uj parommal es ket gyermekevel. Vittem az en fiamat is, akit latszolag nem viselt meg sem az osszekoltozes sem a valas. 1 hete sportversenyen volt, ahol 4 elso helyet nyert. Nem kisertem el, azt mondtam hogy menjen az egyik edzo tarsaval, ot hivjuk “A”-nak. Mikor hazaert nem szolt semmit, indult volna fel a szobajaba. De raszoltam, hogy “A” apukaja irt hogy elindultatok haza, de toled vartam volna, hisz nem “A” apukaja a fiam! Ekkor levagta az ermeit a foldre, es a szemembe orditotta hogy “Nekem sem “A” anyukaja az anyam, megis o tapsolt nekem ezekhez!” Kopni nyelni nem tudtam. Hirtelen odavagtam neki egyet. Ilyen hangnemet nem turok el. De maregbantam. Lehet tenyleg elhanyagolom mostanaban. Mit kellett volna csinalnom? Bocsanatot kerjek tole? Azota is ezen ragodom.

Elnezest a helyesirasert mobil telefonrol irok. 41N

2018. ápr. 2. 21:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%
Ha engem anyám ilyenért megütne , akkor jöhetne nekem a hülye program ötleteivel meg mit tudom én.Nem osztanék meg vele semmi fontosat egy jó ideig az biztos
2018. ápr. 2. 22:39
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
A gyereked örökre emlékezni fog erre a pofonra, és arra is h jogtalan volt,mert más Édesanyja szurkolt neki a sajátja helyett,és szóvá merte tenni,gondolom eddig is volt már sérelem. Ne csodálkozz ha majd rád csukja az ajtót..
2018. ápr. 2. 22:43
 13/20 anonim ***** válasza:
69%

Otthon maradtál a párocskáddal, szépen meghúzattad magad.

Ilyen az, amikor a kis ribike gyereket vállal. Megbuktál minden tekintetben! A végén még neked áll feljebb, hogy mi ez a hangnem. Hihetetlen vagy! Született kis ribi!

2018. ápr. 2. 22:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megbuktál mint anya. Ha az én anyám nem jönne el egy versenyemre(jó indok nélkül) akkor bizony leshetné hogy mikor fogok foglalkozni azzal amit ő kér tőlem.
2018. ápr. 2. 22:53
 15/20 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez nem mentseg, de regebben is jart egyedul versenyekre. Nagyon ugyes, igazolt versemyzo, szezonban van hogy minden hetvegen versenyzik, es a messzebbi versenyeire mar nem jartunk el, es eddig nem volt vele baja, szerintem ott rontottam el hogy ez nem volt olyan messze kb 2 ora kocsival. Fel kellett volna mennem. Tudom hogy elrontottam. Es megerositettetek abban hogy a pofon sok volt. Mar beszeltem is vele. Megigertem hogy innentol egy versenyet sem hagyom ki. Es tudom hogy ez nem karpoolja es erre orokke emlekezni fog.
2018. ápr. 2. 23:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség miatt kötöttél bele, aztán visszanyalt a fagyi.

Nem mindegy, hogy ki írt, hogy elindultak haza, hogyha kaptál infót?

Nyilván ott voltak együtt, "A" apukájára volt rábízva a gyerek, ő írt is neked. Ezután a fiad minek írt volna duplán? Mégcsak nem is logikus.

Kérjél tőle bocsánatot, és gondold meg kétszer, mielőtt problémázol valamin, ha feszült vagy, nem a gyereken kell levezetni.

Nem elég neki, hogy elváltatok, új családba került, még úgy is viselkedsz mint egy bolond. Az a kép fog benne kirajzolódni, hogy nem szereted őt már, mert az előző körből van, amiből kiléptél, és azért cseszteted.

2018. ápr. 2. 23:06
 17/20 anonim ***** válasza:
20%
Na jó azért szerintem itt kicsit túl van drámázva a sztori. Nem kellett volna megütni, de nem gondolom, hogy akkora hiba lenne nem ott lenni egy ezredik nem túl fontos versenyén a fiadnak. Ha fontos akkor szólhatott volna. Itt meg 12 évesek válaszolnak ahogy elnézem.
2018. ápr. 2. 23:28
 18/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyunk már tizen évesek,de akinek a gyerek versenye ,gyereke nem fontos, csak az uj pasi,meg az h a gyerekét leüti mert szolni mert h szarul esik neki vmi,annak nem valo gyerek,hagyhatta volna az apjánál is,csak akkor nincs tartásdij se..
2018. ápr. 2. 23:32
 19/20 anonim ***** válasza:
77%

Kérjél, ALAP, hogy elkíséred a versenyre, neked miért nem az?!

Vagy azért, mert kapsz farkat, a gyereked megszűnt létezni? EZ viszont elég szégyen...

2018. ápr. 3. 12:42
 20/20 anonim válasza:
20%

Ne reagáljátok már túl istenem.

Mérges voltál , nem történt semmi. Természetesen beszélj vele, és egyáltalán nem szerepeltél le, mint anya, mert próbálod szépen helyrehozni a dolgot.

Hihetetlen mi megy itt ezen az oldalon már..

2018. ápr. 8. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!