Mit kellett volna tennem?
Most koltoztem ossze nemreg az uj parommal es ket gyermekevel. Vittem az en fiamat is, akit latszolag nem viselt meg sem az osszekoltozes sem a valas. 1 hete sportversenyen volt, ahol 4 elso helyet nyert. Nem kisertem el, azt mondtam hogy menjen az egyik edzo tarsaval, ot hivjuk “A”-nak. Mikor hazaert nem szolt semmit, indult volna fel a szobajaba. De raszoltam, hogy “A” apukaja irt hogy elindultatok haza, de toled vartam volna, hisz nem “A” apukaja a fiam! Ekkor levagta az ermeit a foldre, es a szemembe orditotta hogy “Nekem sem “A” anyukaja az anyam, megis o tapsolt nekem ezekhez!” Kopni nyelni nem tudtam. Hirtelen odavagtam neki egyet. Ilyen hangnemet nem turok el. De maregbantam. Lehet tenyleg elhanyagolom mostanaban. Mit kellett volna csinalnom? Bocsanatot kerjek tole? Azota is ezen ragodom.
Elnezest a helyesirasert mobil telefonrol irok. 41N
Otthon maradtál a párocskáddal, szépen meghúzattad magad.
Ilyen az, amikor a kis ribike gyereket vállal. Megbuktál minden tekintetben! A végén még neked áll feljebb, hogy mi ez a hangnem. Hihetetlen vagy! Született kis ribi!
Hülyeség miatt kötöttél bele, aztán visszanyalt a fagyi.
Nem mindegy, hogy ki írt, hogy elindultak haza, hogyha kaptál infót?
Nyilván ott voltak együtt, "A" apukájára volt rábízva a gyerek, ő írt is neked. Ezután a fiad minek írt volna duplán? Mégcsak nem is logikus.
Kérjél tőle bocsánatot, és gondold meg kétszer, mielőtt problémázol valamin, ha feszült vagy, nem a gyereken kell levezetni.
Nem elég neki, hogy elváltatok, új családba került, még úgy is viselkedsz mint egy bolond. Az a kép fog benne kirajzolódni, hogy nem szereted őt már, mert az előző körből van, amiből kiléptél, és azért cseszteted.
Kérjél, ALAP, hogy elkíséred a versenyre, neked miért nem az?!
Vagy azért, mert kapsz farkat, a gyereked megszűnt létezni? EZ viszont elég szégyen...
Ne reagáljátok már túl istenem.
Mérges voltál , nem történt semmi. Természetesen beszélj vele, és egyáltalán nem szerepeltél le, mint anya, mert próbálod szépen helyrehozni a dolgot.
Hihetetlen mi megy itt ezen az oldalon már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!