Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak ha szuleim nem...

Mit csinaljak ha szuleim nem engedik hogy legyen baratnom?

Figyelt kérdés
Szuleim nem engedik mert a biblia tiltja. Mar elmondtam hogy en nem ertek egyet a vallasukkal de ok nem fogjak fol es en szeretnek egy baratnot. Mit tegyek? 16/f

2018. márc. 30. 22:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%

Aha a biblia tiltja?

Kérdezd meg a szüleidet ha a biblia ennyire tiltja akkor ők most "megyszegtèk" azt mert összeismerkedtek és itt vagy te is

Én ezt úgy az arcukba nyomnám

2018. márc. 31. 06:10
 22/29 anonim ***** válasza:
86%

Ezért lenne arra szükség, hogy a vallásos nevelés minden formája gyermekbántalmazásnak számítson. 18 éves kor alatt a templomokat ne látogathassa senki (legalább a drága jó papság sem tudna újabb skalpokat begyűjteni), a vallások pedig csak történeti, irodalmi kontextusban jelenhessenek meg. Ha egy szülő otthon ilyeneket mondd a gyerekének, mint a te szüleid neked, számomra az elég lenne a nevelőotthoni elhelyezéshez.

18 évesen és 1 percesen az összecsomagolt bőröndöddel lépd át a küszöböt és soha vissza ne nézz, de előtte még azért mondd meg nekik, hogy mennyit ártottak azzal, hogy ókori mesékre alapozzák az életüket.

2018. márc. 31. 08:37
 23/29 anonim ***** válasza:
Neeeeee. Már megint a vallás. Agyvérzést kapok ettől a sok hülyeségtől. Nem irigyellek. Ne kösd az orrukra, hogy mit csinálsz. Mond azt, hogy könyvárba mész elmélkedni János evangéliumán. Közben meg elmész egy házibuliba. Ha hazudni kell nekik, akkor ez van. Az ilyen embereknek nem való gyerek. Idióta szektások.
2018. ápr. 1. 19:32
 24/29 kovpet ***** válasza:

"mert a biblia tiltja"

Azzal együtt, hogy ha így lenne sem jelentene semmit, de első körben idézzék már azt a részt, ahol tiltja. Én nem vagyok vallásos, nem ismerem a Bibliát, de kizártnak tartom, hogy így en bloc tiltaná azt, hogy barátnőd legyen.

2018. ápr. 2. 17:29
 25/29 anonim ***** válasza:
Még a pápának is volt barátnője, annak idején.
2018. ápr. 2. 18:22
 26/29 anonim válasza:
Ejha mik vannak... A biblia tiltja. XD Nem tudom, nem vagyok vallásos életemben nem olvastam egy oldalt sem belőle, egy evangéliumot sem, nem is fogok. Ha ők a bibliában hisznek akkor még mindig ott vagyunk, hogy az egy könyv. A könyv az mióta tilt meg dolgokat? Oké, ők higgyenek abban, de neked nem kell abban hinned. Tegyük fel neked a mandarin a kedvenc ételed, de én megtiltom, hogy egyél belőle egy darabot is. Hát menjenek már a f@-Szo-mba bocs. Ülj le a begyöpösödött fejükkel beszélni 16 évesen nem lehet barátnőd, hol hallasz ilyet? Hiába hisznek abban, igenis menj neki szerintem az elvüknek, meg a vallásuknak szépen. Hogy lehet ilyesmire alapozni? Csinálok egy könyvet az lesz a neve, hogy Józsika és az evangéliumomban leírom, hogy te nem ehetsz mandarint, mert én megtiltottam. Hogy hol ennek az alapja azt nem tudom, de nem ehetsz mert én valamikor 1-2 hete már megcsináltam ezt a könyvet és az a jó, és szent amit én leírtam bele. Oka nincs, hogy miért nem eheted meg, de én leírtam bele, hogy nem eheted meg... úgyhogy ne edd meg. Nem olvasok bibliát de tuti, hogy nincs ilyen benne. Ugyanez egyébként a biblia, amit leírtam csak arra nem tudsz alapozni, hogy 1-2 hete megcsináltam én például... Szedj csajokat, legyen barátnőd, nem kell róla tudniuk.
2018. ápr. 2. 18:46
 27/29 anonim ***** válasza:
75%
A vallásnak el kellene tűnnie a föld felszínéről. Az összes tettük csak kárt okozott az emberiségnek. Hátráltatta a fejlődést, embereket öltek meg miatta, háborúba taszította az országokat, stb. Ha a szeretett egyházunkon múlna, még mindig feudalizmus lenne, lovakon utaznánk és nőket égetnénk boszorkányság miatt.
2018. ápr. 2. 19:00
 28/29 anonim válasza:
ÉN MELEG VAGYOK Nem kell barátnő a fasznak se
2023. dec. 21. 08:45
 29/29 anonim ***** válasza:
Még mindig tiltják neked??:)
2023. dec. 21. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!