Mit csinaljak ha szuleim nem engedik hogy legyen baratnom?
Aha a biblia tiltja?
Kérdezd meg a szüleidet ha a biblia ennyire tiltja akkor ők most "megyszegtèk" azt mert összeismerkedtek és itt vagy te is
Én ezt úgy az arcukba nyomnám
Ezért lenne arra szükség, hogy a vallásos nevelés minden formája gyermekbántalmazásnak számítson. 18 éves kor alatt a templomokat ne látogathassa senki (legalább a drága jó papság sem tudna újabb skalpokat begyűjteni), a vallások pedig csak történeti, irodalmi kontextusban jelenhessenek meg. Ha egy szülő otthon ilyeneket mondd a gyerekének, mint a te szüleid neked, számomra az elég lenne a nevelőotthoni elhelyezéshez.
18 évesen és 1 percesen az összecsomagolt bőröndöddel lépd át a küszöböt és soha vissza ne nézz, de előtte még azért mondd meg nekik, hogy mennyit ártottak azzal, hogy ókori mesékre alapozzák az életüket.
"mert a biblia tiltja"
Azzal együtt, hogy ha így lenne sem jelentene semmit, de első körben idézzék már azt a részt, ahol tiltja. Én nem vagyok vallásos, nem ismerem a Bibliát, de kizártnak tartom, hogy így en bloc tiltaná azt, hogy barátnőd legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!