Mit csinaljak ha szuleim nem engedik hogy legyen baratnom?
Figyelt kérdés
Szuleim nem engedik mert a biblia tiltja. Mar elmondtam hogy en nem ertek egyet a vallasukkal de ok nem fogjak fol es en szeretnek egy baratnot. Mit tegyek? 16/f2018. márc. 30. 22:20
11/29 anonim válasza:
Csak annyit tudok mondani,hogy "megszoksz vagy megszöksz".Betöltöd a 18,munkát vállalsz,albit fizetsz,és húzol el otthonról.
12/29 anonim válasza:
Vagy csak koliba kötözöl*
előző vagyok
13/29 A kérdező kommentje:
#12 ez mar tevbe van veve. Mar lakasom is van meg minden. A szorakozasra azt mondjak higy az alkohol hatasa alatt istentelen dolgokat csinal az ember.
2018. márc. 30. 23:12
14/29 anonim válasza:
Sajnállak, szomorú jövö vár rád.. Nem irigyellek. Amint lehetőséged van lépj le ebből a butitó, mérgező,bigott környezetből.
15/29 anonim válasza:
nem kell az orrukra kötni, szerinted mindenkinek asszisztáltak ehhez a szülei? fejleszti a kreativitást
16/29 anonim válasza:
Istentelen dolgokat alkohol nélkül is kiválóan lehet csinálni. Mi lenne, ha alkohol nélkül buliznál? Kizárt? Vegyenek egy szondát, és teszteljenek, ha hazaérsz, ha ez őket megnyugtatja.
17/29 anonim válasza:
ne is mondd, van akit tényleg szondáztattak ám tini korában! árnyalatnyit pszichopata módszerek
18/29 anonim válasza:
14: Hát igyál Traubit, én nem szeretem az alkoholt és az nem is kelléke a bulizásnak.
19/29 anonim válasza:
Akkor vigyél haza két srácot és mutasd be a szüleidnek őket - és mondd, hogy ti most szépen félrevonultok és édes hármas lesz. Mindjárt át fogják gondolni a szüleid a barátnő-témát.
Mellesleg a Biblia egy baromság; arra "tanít", hogyha földönfutó vagy egész életedben, megvonod magad az összes e világi örömtől, akkor nagyon jó lesz neked, miután megdöglesz. [Hmm, most, hogy ebbe belegondolok, ez igaz - rossz példa volt.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!