Ti elengednétek a 17 éves fiatokat a barátnőjével a horvàt tengerpartra nyáron?
Az okoska felismerte a kézírásodat.
:)
Nem értem azokat, akik azt írják, hogy ha 18 lenne akkor igen. Ha júniusban mennének, de júliusban lesz 18 éves, akkor annyival érettebb lesz vagy mi? (nem a szállás foglalás szempontjából, hanem vannak, akik csak az érettség miatt nem engedik). Akik 17 évesen is hülyegyerekként viselkednek, azok 18 évesen is úgy fognak valószínűleg.
Amúgy én épphogy betöltöttem a 18-at, mikor a párommal kimentünk vonattal (3 éve voltunk együtt akkor), horvátországba, majd kikompoztunk Brac-ra. Ott volt foglalva szállás, mindent felesben fizettünk, gyűjtöttünk már rá egy ideje. A szülők szó nélkül kiengedtek minket egy hétre, de persze ezt megelőzte már jónéhány kettesben való nyaralgatás is az országon belül, szóval tudták, hogy feltaláljuk magunkat.
13-as, nem de amíg 17 évesen SEMMIT nem tud csinálni, ha baj van, mert KISKORÚ, addig 18 évesen elintézhet akármit egyedül.
17 éves 364 naposan egy papírt nem írhat alá, ha kell, hiába veri a nyálát, mert NEM teljesen cselekvőképes.
17 évesen ha gázt csinál, vagy valamiért rendőrségre kerül - elég egy egyszerű kis hülye csíny, akkor ki sem engedik előzetesből, míg anya-apa érte nem megy.
Járom a világot, és mindenhol azt látom, hogy hátizsákos fiatalok lepik el a turistacélpontokat.
Ha valaki értelmes, az nem korhoz kötött.
Amúgy érdekes, hogy 14 évesen -a törvény szerint- már dughat, de -sokak szerint- 17 évesen még nem lépheti át a határt??!
Átgondolandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!