Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

A mai nap folyamán az osztálytársaimmal voltam a városban mert nekem kellett bemenni egy üzeletbe, nos eltévedtünk ezért gps-en megnéztük a helyet, eközben odajött egy öreg néni aki pénzt kért és nem adtunk neki ezért megátkozott.Az egyik osztálytársam mondott valami vicceset rá amin nevettem és nem vettem komolyan.

Aztán a mai nap kiderült hogy anya lehet hogy rákos...

Nagyon rossz kedvem lett emiatt.

Arra tippelek hogy a megátkozás műve ez.

Nem tudom mit csináljak, egyszerűen erre tudok csak gondolni és már anya volt orvosnál és itthon sírt is de nem mondták el még a többiek hogy mi volt az orvosnál, valami vizsgálatra kell menni azt hallottam.

2018. márc. 28. 19:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Hogy van képed ilyennel viccelni? Nem sül le a bőr a pofádról....
2018. márc. 28. 20:19
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Hány éves vagy? Ébredjél már fel, a boszorkányok kora lejárt.
2018. márc. 28. 20:21
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Ember ennyire szánalmasan hülye nem lehet. Csak olyan szinten szemét, hogy van kedve olyannal poénkodni ami miatt mások elveszítik a szeretteiket. Undorító.
2018. márc. 28. 20:23
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Látszik,hogy holnaptól tavaszi szünet van megjöttek a kamu kérdéses ovisok.Szánalmas ilyennel viccelned nőj fel!!
2018. márc. 28. 20:29
 5/13 A kérdező kommentje:

Most nem értem miért én vagyok a hülye...

Segítséget kértem, egy elég komoly helyzetben állok és nem akartam a barátaimat ilyenekkel zaklatni, sőt ők ebben segíteni sem tudnának.

Tényleg nagyon jó érzés hogy még plusszba ti is cseszegettek...

És én nem mondtam semmit, az osztálytársam beszélt vele mert a másik lány meg én a gps-t néztük.

2018. márc. 28. 21:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés a megátkozás és az anyukád egészségi állapota között
2018. márc. 28. 21:51
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
Ne hibáztasd magadat azért, amit egy hajléktalan megkeseredett ember mondott. Sokkal gazdagabb emberek nem adnak neki. Ne legyen lelkifurdalásod. Sajnálom Édesanyádat,legyél Mellette sokat,ápold a kis lelkét,és (nem lehordás-de verd ki a hobot a fejedből és segíts neki,mosogass el, tedd be a mosást,-vagy amire épp szükség van! Sok erőt kívánok Neked!
2018. márc. 28. 22:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A rák nem egy nap alatt fejlődik ki, ez egy folyamat.
2018. márc. 29. 02:09
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

Be ne dőljetek már neki, ilyet egy gyerek se venne be. Csak szórakozik a nyomorult. Két kedves szerettemet is rák miatt veszítettem el, erre jön egy ilyen kis undorító sza.rházi, és gúnyt űz egy ilyen dologból.

"jajistenkém csúnyát mondott rám valaki, anyuci tuti , , rákos,de nem tudom mi baja van, és biztos egy öreg nénike miatt brühühühü"

Kapj már a fejedhez kérdező. Ha a tulajdon testvérem lennél, és megtudnám hogy ezzel szórakozol, hát kedven lenne megütni a szemétségedért. Nem is érdemel mást az aki gúnyt űz az ilyesmiből.

2018. márc. 29. 04:03
 10/13 A kérdező kommentje:

#9 Miért nem tudod felfogni hogy nem viccből írtam ki?

Ilyennel nem szórakoznék és szerintem mások sem.

Nem értem mi értelme lenne ezzel viccelődni.

Csak egy picit gondold át...

Nekem nem hiányzik az ilyen jellegű komment...

Ha meg valakiddel megtörtént akkor csak tudnod kéne mi igaz, s mi nem.

Egyáltalán nem sírni jöttem, de kösz ilyeneket vágsz a fejemhez és belémkötsz.

Ha meg ennyire nem tudod értelmezi amit írtam és nem tudsz segíteni akkor nem is kell válaszolni csak tovább mész és ennyi, ilyen egyszerű...

De azt nem tolerálom ahogyan beszélsz velem!

Egyetlen egy okot nem tudnál mondani ami miatt ez a kérdés kamu lenne...

De abba bele sem gondolsz hogy másnak családi problémája van és te még ráteszel egy lapáttal.

Azért írtam ki ezt a kérdést hogy segítséget kérjek és nem azért hogy belémkössenek és egy unatkozó gyereknek találjanak.

Majd nyílván ilyeneket fogok kitalálni...

Nem érdekel hogy szerinted ez kamu kérdés-e vagy sem én segítséget kértem és nem ilyen idétlen válaszokat.

És ezzel pontosan most bizonyítottad be ki az akinek nincs esze...

2018. márc. 29. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!