Szülők, ti elengednétek az ország másik végébe 5 napra a 8 éves lányotolat?
Családtaggal, közeli baráttal elengedném, de egy szinte alig ismert családdal nem! Bármikor, bármi baj történhet a gyerekkel, akiért ugye én vagyok a felelős.
A nem az pedig nem! Itt a baj, hogy a húgod jól tudja, hogy a szüleiteknél a hisztizéssel elérheti, amit akar. Nevelni kéne a gyereket és nem pedig ráhagyni a dolgokat, mert hát jaj a gyerek boldogsága fontos és akkor már legyen az, amit ő akar.
Kizárt!
De úgy látom, a nevelése rég el van már cseszve.
Nyolcéves kislányt rábízni egy alig ismert családra?
Ilyet még nem is hallottam.
Ha nem a szülőkkel utazik a gyerek, írásos engedélyt kell adni a másik családnak, hogy rábízzák a lányukat.
Normális apa-anya ilyet nem tenne, hiszen fogalmuk sincs a vendéglátók életmódjáról.
Én speciel akkor sem engedném el a kislányomat egy idegennel, ha az angol királynő hívná meg!
Ami meg a hisztit illeti, arról már többen megírták a véleményüket, és teljes mértékben egyetértek velük.
Nyolc évesen a vakvilágba... érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!