Hogyan értessem meg anyával hogy lusta vagyok különórára járni?
Egyáltalán akarsz bármit kezdeni az informatikával? Mert ha mérnök-info szakra akarsz menni, akkor szorítsd össze a fogad és bírd ki.
Ha nem tudod, hogyan tovább,válassz ki egy random OKJ-s képzést és nyomd mellette a diákmelót,hogy legyen munkatapasztalat.
Hát nem értelek komolyan :D Én mivel annó két tantárgyból is emelteztem, hétköznap egyszer jártam egy magántanárhoz, majd szombaton keltem 5-kor, mert mentem fel Pestre előkészítőre, ahhonnan jó esetben 3-kor értem haza, majd vagy még aznap délután, vagy másnap reggel mentem egy másik tanárhoz. Ez az utolsó 2 évben minden hétvégén így volt + hétköznap.
Nem mindenkinek kell egyetemre menni, ha neked már a középiskolai 2-3 körüli végzés is ennyire sok (pedig itt azért sok a töltelék tárgy, szóval nem 8-tól 3-ig non-stop koncentrálás), akkor nem tudom hogy fogod kibírni az egyetemet. Még a lájtosabb egyetemek is háromszor ennyit követelnek minimum.
Mondd azt, hogy köszönsz mindent, és elköltözöl.
Én ezek után, ha ennyire szrnál bele egy másodpercig SEM törném magam.
Ha gyárba mész mert nem lesz jó érettségid, akkor oda, engem nem érdekelne innentől kezdve.
2-kor hazamész, és SEMMIT nem csinálsz - ja, de gépezel, meg hasonlók -, de fáradt vagy még 1 órát a jövődre szánni.
De neked nem is való az egyetem, ha a "rengeteg" közeépiskolai tananyag így lefáraszt.
Nem kell hlyének nézni senkit, én is voltam középsulis, 16-nál előbb nem értem haza, keddenként vívtam 2 órát, szerdán énekkar, és hétvégén német-matek különre jártam.
NEM voltam kimerült, sem fáradt, mert a suliban FIGYELTEM a tananyagra, otthon elég volt csak háromszor elolvasni még.
Hát nem könnyű kérdés.... Nem érted vagy csak nem tanultad meg? Ha csak nem tanultad meg akkor egyedül otthon is meg tudod tanulni. Vagy kérj segítséget a suliba az nem tartana olyan sokáig meg nem kéne még buszozni sem.
Nekem matekból volt ak nehézségeim, és már csak akkor mentem különórára amikor már semmit sem értettem. Az iskolai tanárt ne kerüld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!