Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt más is ilyen helyzetben?...

Volt más is ilyen helyzetben? Mi lett a történetetek vége?

Figyelt kérdés
Válás után 10 évvel a kamaszgyerekünk apja "megszeretné venni" láthatáskor. Úgy látom, hogy erre a fiúnk vevő is. Rosszakat mond rólam neki, meghogy ő mennyivel többet meg tudna adni neki, stb. Hány éves korban döntheti el, hogy kinél szeretne lakni? Én nem tehetek semmit? Gyerekpszichológushoz már járatom, de azt mondta, hogy befolyásoltságot csak akkor tudna vizsgálni, ha az apja is bemenne vele beszélgetni, de ő nem hajlandó. Mit lehet még csinálni?

2018. márc. 27. 12:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10es vagyok. Miert 0%-os a válaszom? Gyermekvédelemben dolgozom. Van némi rálátásom....
2018. márc. 27. 22:10
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én csak felfele %-olást szoktam adni. Egyébként már lassan 10 éve elváltunk és csak most kezdte tavaly ősz óta a volt férjem ezeket a dolgokat művelni és mondogatni a fiúnknak. Addig le se .....
2018. márc. 27. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!