Menjek színházba vagy ne?
Szóval nekem ma színházba kéne mennem az osztállyal de az este 10:15-ig tart és egy óra mire haza érek, továbbá holnap 2 dolgozatot írok, de az is lehet, hogy hármat. Továbbá van egy csomó (tényleg sok) sulis projektem amit meg kéne csinálnom minél előbb. De édesanyám mindenért képes megharagudni. Ha elmegyek fodrászhoz (amit 1 óra alatt megjárok) ha helyet, hogy a tesóm szobáját festeném azt mondja, hogy: "b@****jak meg". És most nem tudom mit szólna ha nem mennék színházba ahova a jegy 500 forint volt. Egy hétig a nem foglalkozik velem technikát alkalmazná ami annyiból áll, hogy nem szól hozzám hacsak nem kell neki valami Pl: Mosogassak el, vigyem ki a szemetet stb.
De nem akarok menni és lenne más dolgom is, de ha nem tanulok (hanem a sulis projektek csinálom) akkor elveszi a gépem (ami kell a sulis projekthez). Szóval mit csináljak? Bármit lépek nem lesz meg a sulis projektem (ahol egy egész osztály számít rám). Az egyik lehetőségem az, hogy 1-est kapok, otthon lecsesznek és egész nap fáradt leszek, a másik az, hogy otthon lecsesznek és egy hétig nem foglalkoznak velem. Nem tudom mi legyen.
Gondolom, nem csak te, hanem az egesz osztaly dolgozatot ir. A szinhazat sem tegnap talaltak ki es a dolgozatokat sem.
Ismeros a szitu, en is csinaltam.
Az utolso pillanatig halogatod a dolgokat.
Maskor jobban osszd be az idod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!