Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Akkor most miben menjek...

Akkor most miben menjek színházba?

Figyelt kérdés
Pestre megyünk osztálykirándulásra a hétvégén. Többek között a Nemzeti Színházba is ellátogatunk az egyik este. Előre leszögezném, hogy tudom, hogy kell felöltözni a színházba, mindig ki is szoktam ilyenkor, most is ki volt már választva az elegáns ruhám és a magassarkú cipőm is. Itt jön a probléma. Ma bejelentette az osztályfőnökünk, hogy színház előtt még sétálunk és öltözzünk melegen, felejtsük el a szoknyákat. Na már most én elsüllyednék szégyenemben, ha belibbennék a Nemzetibe egy farmerban és egy bokacsizmában. Most mit csináljak? Vannak csinos blúzaim, de ezek sem jók bokacsizmával csak magassarkú cipővel. Kérlek segítsetek, nagyon tanácstalan vagyok. :( 18L
2017. jan. 19. 19:22
 1/9 merhabal válasza:
100%
Öltözz át a mosdóban. A női táskába az egész világuniverzum befér, nehogy már egy blúz+szoknya kombó kifogjon rajta. :)
2017. jan. 19. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Farmerba meg nagykabátba! Tél van, ilyenkor nincs divat!
2017. jan. 19. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:
A Nemzeti is csak egy színház, mint a többi ne essél már hasra a betonon csakmert vidékről jöttök baker
2017. jan. 19. 19:28
 4/9 A kérdező kommentje:

1: te egy zseni vagy és teljesen igazad van, köszönöm a válaszod. :)

2: te válaszodat is köszönöm, ezzel egyet is értek alap estben, ha nem színházról lenne szó, ahova szívesen megadom a módját az öltözködésnek :)

2017. jan. 19. 19:31
 5/9 A kérdező kommentje:
3-as köszönöm neked is a választ :) de innen vidékről nagy számnak tűnik :)
2017. jan. 19. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Ok, de most könnyebb annak kiöltözni aki a szomszéd kerületbe lakik és taxi viszi hazáig, vagy kocsival jött, mint annak aki emiatt iskolabusszal, vagy vonattal vagy más módon utazik fel vidékről emiatt.

Vedd figyelembe, hogy budapesten is -5 -9 fokok vannak.

Gondolom a tüdőgyuszit nem éri meg neked az, hogy mások mit gondolnak, mellesleg normális ember átlátja.

2017. jan. 19. 20:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen 6-os ez teljesen így van, hogy mi utazunk 3-3,5 órát, nem is igazan kényelmes csinos ruhában szenvedni a buszon, a másik meg, hogy meg is fagynánk. És rájöttem, hogy ez csak hirtelen pánik volt, mindegy milyen ruhában leszek, úgy is jól fogom érezni magam :)
2017. jan. 19. 22:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Azert erdekes, hogy a tanar nem goldol erre. Miert nem hozzatok fel neki ezt, tobben egyszerre a csoportbol.
2017. jan. 22. 10:24
 9/9 anonim ***** válasza:
#!-eset kiegeszitve. Meg kis ridikult is vihetsz, a hatizsakot, a teli ruhakkal, csizmaval, meg leadod a ruhatarba.
2017. jan. 22. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!