Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt, hogy anyàtok rátok...

Volt, hogy anyàtok rátok fogta, hogy anorexiás vagy?

Figyelt kérdés
2018. márc. 18. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Naná! Egész tini korom alatt ezzel szekált.
2018. márc. 18. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt hagyjuk, hogy mennyire távol állok ettől (életkorban is, az én gyerekkoromban nem volt divat ezt ráfogni sokakra, mint manapság, de nem is koplaltunk kislányként), de az én anyám normális volt és nem talált ki mindenféle baromságot ok nélkül. Úgyhogy esélytelen lett volna a dolog. Plusz rám hagyta a táplálkozásomat, legyen az vegaság vagy 5 napos böjt, esetleg mindennapos zabálás. Nem ideális, de nem a legrosszabb. Én ennél picit egészségtudatosabb és odafigyelőbb, tájékoztató szülő leszek, ha egyszer odajutok, de némi szabadság lesz.

A megállapításaimhoz pedig eleve el szoktam végezni a kellő kutatómunkát. Táplálkozás és tini esetben pedig különösen óvatos lennék, könnyű tönkretenni a gyereket, ha elég befolyásolható, nagyon dühös tudok lenni a felelőtlenül dumáló szülőkre.

2018. márc. 18. 20:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez teljesen igaz... Bárcsak mindenki így gondolkozna.
2018. márc. 18. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Tudod az anorexia egyik legjellemzőbb tünete, hogy a delikvens nem látja magát annak. Most ebből honnan tudjuk, hogy anyád a hülye, vagy te vagy anorexiás? :)
2018. márc. 18. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Írhatnál testmagasságot és súlyt, hogy legalább tippelhessünk, joggal aggódik- e.
2018. márc. 18. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem minden nap megkapom. Az van hogy egy elhízott család vagyunk, nincs mit szépíteni. Én eljárok edzeni, és odafigyelek mit eszek. De még így is van rajtam felesleg rendesen. Csak mert nem annyi mint rajtuk ezért könnyebb rám mondani hogy anorexiás mint beismerni hogy ők kövérek.

De már meg se hallom.

2018. márc. 19. 00:07
 7/8 Metionin ***** válasza:
Anyám pont nem, engem az osztályfőnököm meg random emberek az utcáról meg az iskolából szekáltak ezzel.
2018. márc. 19. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:
13 évesen rám fogta. 155 cm voltam és 35 kg.
2020. júl. 1. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!