Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket is idegesit az anyátok?

Tóth Benő kérdése:

Titeket is idegesit az anyátok?

Figyelt kérdés
Anyám nagyon idegesit. Megszólja barátomat mindenért. Ha facebookjára ezt azt rak fel. Ha közös képet akkor is. Amikor olyan kedve van akkor szidja. Nővérem párját is szidja. Hiába teszik a kedvére akkor is. Anyám mindig megakarja szabni hogy mit csináljunk.
2018. febr. 18. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Tipikus önző anya aki nem örül a lányai boldogságának
2018. febr. 18. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

2 kérdést is kiírtál ahol anyád miatt nyafogsz, mert nem elégedett a barátoddal.

Költözz el, és a gond megszűnik. Addig meg tűrj.

2018. febr. 18. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

Igen.

2.: Nem szűnik meg attól, ez csak hiedelem.

2018. febr. 18. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Beno az nem lanynev
2018. febr. 18. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Miért nem tiltjátok le a közösségi oldalon. Kicsit lehetne kevesebb felületet adni neki, hogy az életetekbe lásson. Nem gondolod?
2018. febr. 18. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Nem a fészbukon kéne élni az életeteket, inkább többet beszélgetni anyukáddal, és akkor nem lennének ilyen gondjaitok.
2018. febr. 18. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
Az anyák feladata, hogy a helyes útra terelgessék a gyerekeit. Igen, amikor gyerek voltam, engem is idegesített az anyukám. Állandóan cseszegetett, hogy rakjak rendet, segítsek a házimunkában. Csak épp sose mondta, hogy mit kéne csinálni konkrétan, és amikor meg mertem kérdezni, kiborult, hogy hogyhogy nem látom. Kritizálta az első barátomat, állandóam azt szajkózta, miért NEM fog működni a kapcsolatunk. Aztán a következő kapcsolatomban is folyamatosan vészmadárkodott, és jósolgatott, miért fog tönkremenni. Jót akart, meg akart kímélni a csalódástól, de elég rosszul esett. Ráadásul gyakran hülyeségeket beszélt. Ő nem igazán tudja kezelni a párkapcsolati konfliktusokat. Neki az a megoldás, hogy addig ordít meg szekálja a másikat, amíg a másik megadja magát, csak legyen már nyugta. Mi viszont nagyon nem így működünk a férjemmel, van, hogy én engedek a férjem elképzeléseinek, és anya ezt egyszerűen nem érti. És persze közben folyamatosan ment a cseszegetés: rend, rend, rend. Sokszor olyan érzésem volt, hogy az ő életében semmi más nem fontos, csak a rend. Persze ez nem volt igaz, csak nekem tűnt úgy. De tudod az anyák is emberek, nekik is megvannak a marhaságaik. Biztosan én is halálra idegesítem a gyerekeimet, amikor ezredjére szólok, hogy ne ugráljanak az ágyon, vagy hogy ne másszanak fel a szobabútorra. Egyébként nyugodj meg, Te is pontosan annyira idegesíted anyukádat, mint ő téged. Ez már csak ilyen.
2018. febr. 19. 07:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
3-as, dehogynem szűnik meg. Elköltözök, minimalizálod a kapcsolatot és nem lát bele az életedbe, hogy kombináljon.
2018. febr. 19. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!