Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anya piszkál...

Mit csináljak, ha anya piszkál a kinézetem miatt?

Figyelt kérdés
Kb 3 éve nagyon csúnya aknés a bőröm, és próbáltam már rá minden kenycét de semmi nem segített. Meg egy időben sokat nyomkodtam, mert folyton megszólt nem csak ő miatta és ideges voltam, emiatt nem tudtam már mit csinálni. De már nagyon megbántam, mivel rengeteg heg lett az arcomon. De persze kozmetikushoz nem enged elmenni, arra hivatkozva, hogy ő sem járt soha ezért én sem mehetek... Meg mostanában a súlyom miatt is rámszállt, mert az utóbbi 1 évben sokat híztam és ez meglátszik a fenekemen és a combomon is... Valami ötlet?

2018. márc. 16. 21:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem egyre több gyerekbántalmazó,gyerekterrorizáló... ember van. Beteg egy világot élünk. Próbálj elmenni egy bőrgyógyászhoz hátha tud rá javasolni valamit. Én se jártam soha kozmetikusnál mégis,ha lányom lenne és kérné vigyem el elvinném. Sosem értettem ezt a nevelési módszert... Már,ha ez az akar lenni... Próbálj mozogni egészségesebben étkezni az egy idő után a bőrödnek is jót fog tenni.
2018. márc. 17. 00:31
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

emlékeztesd, hogy a génjeid felét tőle kaptad, tehát az ő hibája is, hogy aknés vagy és hízékony. + a szóbeli bántalmazás sem segít a helyzeteden.

bőrgyógyász sztk-ban ingyenes, az is több mint a semmi. az meg, hogy ő se mehetett anno kozmetikushoz a legszärabb érv, amivel szülők elő tudnak hozakodni. mert ha neki szar volt, akkor nyilván ne legyen jobb a saját gyerekének se. idióta

2018. márc. 17. 09:02
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
Ha az akné miatt piszkál tedd fel neki minden csezsegető barom legjobban utált mondatát: "oké, mondd meg mit csináljak vele" ezt nem szeretik mert akkor már ők lesznek a hülyék ha nem jön be de addig kell kötni az ebet a karóhoz amíg elege nem lsz mert ilyenkor anyám is szereti benyögni hogy "hát oldd meg" "okés, mondj egy módszert hogyan, amiket eddig próbáltam neked nem jó szóval te biztosan tudsz jobbat"
2018. márc. 17. 09:14
 14/18 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok. Még nem próbáltam beutalót kérni, de az a baj, hogy bármi ilyesmivel esélytelen elmenjek a háziorvoshoz, mivel korábban is ha elmentem hozzá (ráadásul nem iskolaidőben) abból kifolyólag, hogy 12 évesen voltam már pszhichiátrián folyton oda akar visszaküldeni... Ez a fogamzásgátlós dolog érdekesnek tűnik, viszont félek, hogy milyen mellékhatásai lennének. És abba pedig még bele sem gondoltam, hogy ne érjek az arcomhoz, főleg napközben, de mostmár figyelembe fogom venni. Egyébként diétázni már próbáltam, viszont nem sikerült, mert az, hogy milyen kaják vannak otthon sajnos nem tőlem függ, és az sem, hogy mit adnak a menzán. A sportolás is jó ötlet, másnem szerintem majd eljárok futni.
2018. márc. 17. 11:00
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Aki szerint rossz anya az, aki rászól a gyerekére, hogy ne luggassza szét a bőrét és ne varkarja magát véresre, az magyarázza már el, hogy miért?
2018. márc. 17. 11:31
 16/18 anonim ***** válasza:
65%
Nem ezért rossz, hanem azért mert nem segíti a megoldásban.
2018. márc. 17. 12:23
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Miért kell a kezedet fogni, hogy elmenj kozmetikushoz, vagy bőrgyógyászhoz?!
2018. márc. 17. 13:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Akkor miért azt írták, hogy azért rossz, mert piszkálja?

Egyáltalán nem a piszkálással van baj, hanem azzal, hogy a két tehetetlen egy családban van és egymást bántják a megoldás keresése helyett.

Pontozz le, de ha visszaolvasod a válaszokat, akkor látod, amit kérdeztem, majd 0-ra pontoztál amiatt, amit én is mondok.

f.u.

2018. márc. 17. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!