28 évesen szülőnél lakni nem gáz egy kicsit?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok, és a bátyám még mindig velünk lakik és 28 éves. Dolgozik, telefonszámláját, ruhákat és mindent magának fizet kivéve a kaját, gázt, áramot, vizet stb.
Sosem volt külön lakása/háza, jelenleg barátnője sincsen és egy jó ideje nem is volt. Néha már egy kicsit ideges vagyok hogy kussba kell maradni, mert ő éjszakás volt... Nekem jelenleg van barátom és már 4 éve együtt vagyunk, és tervezünk egybeköltözni egy 5 éven belül. Ti meddig laktatok a szüleiteknél? Másoknak 28 évesen már bőven családja van. Ez a helyzet csak engem idegesitene? Gyűjti a pénzét... nem is tudom mennyi pénze volt itthon, de februárban vett belőle egy autót... igy szerintem nem lesz háza sosem..

Ne az ő életével foglalkozz henem a tiéddel! Költözz el te a barátoddal ha ennyire zavar,amúgy nekem az nem jön le az egészből,ha szeretnéd,ha ő elköltözne,te meg maradnál a pasiddal ott,és ez kányelmes lenne neked!
De amúgy szép tesók lehettek,ha ennyit sem tudtok beszélni,kommunikálni egymással,a többit meg hagyjuk is...

Jézusom nektek mi bajotok?
Igen jó lenne ha elkoltozne, majd 40 évesen is az annyaeknal fog majd lakni?
Igen, elfogunk majd költözni, mint írtam 5even belül nem lakik itt a párom, ki írt ilyet?
Gyakorikerdesek.hu színvonal...

Itt mo.n csak a gazdagok tudnak érvényesülni haszegény vagy akkor elvagy nyomva lenéznek butanaktartanak stb
.

szerintem nem gáz.
ha neki ez a jó, akkor okés...
+ van saját fizetése szóval az ő döntése, hogy költözik-e vagy nem.
:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!