Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám miért hiheti, hogy ez...

Apám miért hiheti, hogy ez vicces? Miért kell ilyeneket mondania?

Figyelt kérdés

Amikor a barátnőm itt van, akkor apám mindig viccesnek hiszi magát, ha beszólogat.

Barátnőmmel gyakran főzőcskézünk, néha apám is itthon van ilyenkor, nem bírja ki, hogy ne szóljon bele, ne szóljon be valami "vicceset". Mindig beszól, hogy hagyjam abba a főzést, inkább rendeljünk pizzát, azt nem lehet elrontani, meg amikor ránéz a kajára, akkor húzza a száját, hogy "Őőőő, háááát, majd inkább én csinálom" vagy "Háááát, inkább add át a barátnődnek."

Megpályáztunk barátnőmmel egy munkát, ami nagyon sok utazással jár. Fater erre elkezdi, hogy milyen vicces lesz, ha csak az egyikünket veszik fel. Tudja, hogy előfordulhat, hogy 3-4 napot leszünk távol egymástól, erre ezt mondta kicsit cinikusan, gúnyosan: "Ez ám a hosszú kapcsolat titka."

Amikor elrontottam valamit, akkor a barátnőmnek mondta: "Bármikor találsz jobbat"

Szinte minden alkalmat megragad, hogy vmit be tudjon szólni viccesen vagy gúnyosan. Nem fogja fel, hogy ezzel a barátnőm előtt ássa el a tekintélyemet.

Barátnőm is mondta már nekem, hogy így nem érzi jól magát, hogy állandóan beszól vmi viccesnek tűnő dolgot nekem. Azt is mondta, hogy így könnyű kiábrándulnia belőlem (ezt így el is tudom képzelni).

Amikor apámnak mondom (amikor nincs nálunk a barátnőm), akkor mindig megsértődik, elkezd hisztizni, egyszerűen nem képes felfogni, hogy ez rám nézve gáz. Mindig jön a megsértődés és csapkodás, hogy "akkor hagyjál", meg paraszt vagyok, hogy ezt szóvá teszem.

Nem lehet vele normálisan beszélni.

Amikor a barátnőm előtt beszólogat, akkor néha unottan nézek rá és azt sugallom a nézésemmel, hogy "hagyd már abba, nem vagy vicces!" Ilyenkor is előjön, hogy megsértődik és hatalmát kihasználva elkezdi mérgesen mondani, hogy ne merjek így nézni rá még egyszer.

Én is szoktam viccelődni, de tudom, hol a határ. Kicsit komolyabb vagyok, mint apám.

Mit lehetne vele csinálni? Hogy állítsam le? Miért hiheti azt, hogy ez vicces?

21/F

2018. márc. 13. 15:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%

2-es, nekem rhadtul nem hiányzik manyám folyamatos beszólogatása, sőt.

Piszkosul elegem volt, hogy MINDIG beleugatott mindenbe, amikor tehette.

Kimondottan megkönnyebbültem, hogy nem kell ezt hallgatnom naponta :)

2018. márc. 13. 17:09
 12/26 anonim ***** válasza:
75%

Igenis, kell, hogy legyen tekintélye a barátnője előtt.

Kérdező, szólj vissza apunak, valami ütőset. El fog menni a kedve a piszkálódástól.

2018. márc. 13. 18:51
 13/26 anonim ***** válasza:
73%
Szólj vissza és sza*j rá ha besértődik.Sajnos a felnőttek ilyenek.Egy bizonyos kor után visszamennek gyerekbe és nem tudsz velük mit csinálni.Ignoráld, úgy intézd hogy minél kevesebbszer találkozzatok mikor együtt vagy a barátnőddel.Apád már nem fog megváltozni, vért izzadhatsz, ő akkor is ilyen hisztis és sértődékeny marad.Ez van.
2018. márc. 14. 00:25
 14/26 anonim ***** válasza:
75%
Vanak sajnos ilyen természetü emberek ,nem csak szülök lehetnek ilyenek ,
2018. márc. 14. 04:43
 15/26 anonim ***** válasza:
47%

Ezek tök apróságoknak tűnnek.

Örülnél neki hogy Apukád veled van ha sértődékeny, ha nem! :D

Én apám elhagyott egy másik családért ahol 3 gyerek van, és mint kiderült az utóbbi 10 évbe azért volt "vicces" mikor évente láttam, mert 3 idegen gyereket nevelt, helyettem meg tesóm helyett.

Becsült hogy ott van veled. És nutasd meg neki ezt az üzenetet hogy egy kicsit elgondolkodjon magán. Hogy egy kicsit beleképzelje magát abab, hogyha már veled van akkor ciselkedjen is normálisan, mert viccelődni lehet, csak beszélj vele hogy a barátnőd előtt ne.

Amúgy te nem szoktál rajta viccelődni ha esetleg más jár át hozzá? :D elofordulhat valamit nem veszel észre, és ő ilyenkor adja neked vissza. :DDD

2018. márc. 17. 20:38
 16/26 anonim ***** válasza:
56%
valami alázósat kell neki visszaszólni a barátnőd előtt, hogy elmenjen a kedve ettől. Amúgy meg remélem, sikerül elköltöznöd,
2018. márc. 17. 23:52
 17/26 anonim ***** válasza:
94%

Ebben még tudod mi a gáz azon kívül, hogy beszólogat apád?

Hogy a barátnőd azt mondta, hogy ez miatt könnyen ki tudna belőled ábrándulni.

Egy sem igaz azok közül, amiket apád mond neked a barátnőd jelenlétében, szóval nincs oka a barátnődnek arra, hogy ezt tegye.

2018. márc. 18. 08:03
 18/26 anonim ***** válasza:
70%

gondolom, a nőnek nem tetszik, hogy a barátját alázzák, ő meg nem csinál semmit. De hát az apjáról van szó, nem csoda, hogy tisztelettel viselkedik iránta, akármilyen idióta.

A barátnődnél nem tudtok főzni? vagy neki is idióták a szülei?

2018. márc. 18. 08:09
 19/26 anonim ***** válasza:
53%
A vénember klimaxol, kapuzár és tetszik neki a csajod. Ezekkel nem lehet mit kezdeni, csak a saját konyhádban főzés lesz a megoldás.
2018. márc. 18. 10:51
 20/26 anonim ***** válasza:
80%

Látja rajtad, hogy magadra veszed.Azert mert unottan nézel rá,ő még 21 éve ismer, tudja mi a gyenge pontod.A hiusagod.

Ha a csajt zavarja miért nem szól neki?Ha kiabrandul belőled apad miatt akkor sose volt szerelmes

2018. márc. 18. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!