Mit csinálhatnék? 15/l
Ugyanebben a helyzetben vagyok, csak annyi különbséggel, hogy sosem voltam és nem is akarok jóban lenni apa feleségével, aki annyira gyűlöl, hogy még a pénzt is sajnálja tőlem, apa titokban fizette ki a jogsimat.
Annyit tudok tanácsolni, hogy ülj le apukáddal kettesben és vesd fel neki ezt - én is erre készülök egyébként. Kérdezd meg, hogy mi az oka annak, hogy "elhanyagol" és hogy mit érez, szeretne-e veled találkozni még, mert te nem így érzed. Nyilván a válasza igen lesz, így talán rá fog döbbenni majd, hogy benned mi is kavarog és tesz majd ezellen. Felvetheted neki a feleségével való dolgokat, de fontos, hogy ne támadó jelleggel. Szimplán csak kezdd el neki finoman, hogy mi is a te problémád és hogy ebben tudna-e segíteni, hogy ketten oldjátok meg.
Hajrá! :)
18/l
Hlye hárpia,soha ne hagyd hogy anyukád ellen hangoljon..Én azt tanácsolnám hogy hanyagolt apukádat hátha észreveszi hogy nem figyelt eddig eléggé rád.Vagy ülj le és beszéld meg vele ami zavar
Kitartas❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!