Mit csináljak hogy engedékenyebb legyen?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok ,és tudom nem a csavargáson kéne gondolkoznom, hanem tanulni, hogy jó jövőm legyen ,de ....én nagyon ,nagyon szeretek a barátaimmal lenni ,és bármit megteszek azért ,hogy velük lóghassak.Nemrégiben egy 15 éves fiúval sokat találkoztam mentünk csavarogni csk úgy (nem kettesben,többen is voltunk),és anyukám utálja azt a fiút ezért nagyon szigorú lett:Pl.:mindennap megkérdezte hány órám van ,és percre pontosan haza kellett érnem.Mostmár nem ennyire rossz,csak épp nem enged el sehová.A suliban vagy egy ilyen kis csapat úgymond,ez a csapat nem a menő csapat inkább egy ilyen összetartó csapat aholsenki sem gazdag és ezért nem kell tökéletesnek sem lenni és elfogadnak ugy ahogy vagy.Ők kb veem egykorúk 12-15 évesek.Sokszor látom őket menni be városba csavarogni,vagy épp a csak úgy bárhová elmenni,és őket a szüleik elengedik,DE engem nem..... :( Ha sokat tanulok,segítek itthon a házimunkában,időre hazaérek akkor talán anyukám jobban megfog bennem bízni és elngedne jobban?Amúgy a fiúval mar rég nem találkozgatok,DE anyukám ezt se hiszi el xdd na mindegy.Segiítsetek kérlek milyen érveket mondhatnék hogy jobban megbízzon bennem?És ne szidjatom le kérlek hogy még csak 12 vagyok és ne is kérdezzek ilyeneket mert hülyeség.Mert én nemcsak csavarogni mennék hanem,focizni,biciklizni sétálni, játszani de sehova nem mehetek ki a házbol...:(2018. márc. 10. 14:20
1/8 anonim válasza:
Azért sétálni csak elenged velük pár órára. Valószìnűleg nagyon szeret és félt. Mond el neki,hogy nagyon szereted bízzon meg benned nem csinálsz hülyeséget.De ne játszd el a bizalmát. Szerintem ő láthat valamit a barátaidba,amit te nem,mert elfogult vagy velük szemben.
2/8 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy anyukád félt ha 12 évesen 15 éves fiúval találkozgattál. Ha 12 éves lány vagy, akkor még ráérsz fiúkkal lógni, 12 éves barátnőddel biztosan elengedne anyukád.
3/8 anonim válasza:
Amerikába van egy műsor az ilyen szülőkről, ahol a gyereket még a kertbe se engedik ki nyáron se,van ahol még a 16 évest se.. Mi meg a mezőn bandáztunk anno,mégis felnőttünk tisztességesen,de harminc évesen nem is laktunk otthon,és nem a szülő intézett helyettünk mindent.
5/8 anonim válasza:
Mutasd be a barátaidat az anyukádnak! Ha megismeri őket,akkor másként fog a dolgokhoz állni.Lehetne nálatok is társasjátékozni,ha van kertetek szalonnát sütni vagy amit ki tudtok találni,a lehetőségeket te ismered. Anyukád biztosan átgondolja a tiltás okát,amit én nagyon megértek,kamaszodsz kedves és ilyenkor nagyon fontos a társaság összetétele!
6/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy hány éves a gyerek, neki is van élete amit szeretne élni. Miért kell "megfolytani". Legalább esélyt adjunk neki, ha elcseszi, magára vessen. De addig???? Mondom én, 60 felett vagyok. A jó kocsis is lazán tartja a gyeplőt.
7/8 A kérdező kommentje:
#1 én ténylegszeretném hogy megbizzom bennem és avval a fiúval már vagy 1 hónapja nem beszéltem éls nemtudom mért nem ért meg.... :(
#2 15 éves a fiú de nem csak ketten voltunk.6-7 voltunk legalább és nem szerelmeskedésből.
#3 azok a szülők sem normálisak...
#4 lány vagyok...XD
#5 hát nem tudom ,ez jó ötlet ....de anyukám nem igazán szereti a vendégeket XD
#5 igazad van
2018. márc. 10. 15:50
8/8 anonim válasza:
Anyukád elég zárkózottnak tűnik. Szerintem tényleg csak félt. Nem tudja elfogadni,hogy kamaszodsz nehéz hozzá szoknia szerintem. Mindenképp beszélj vele. Egy gyereknek kell teret adni akkor tanul a hibáiból nem zárhat kalitkába. Kitartás,gondolj bele rosszabb lenne, ha nem foglalkozna veled. Olvastam itt ma elég sok durva sztorit. :/ Némelyik szülőt eskü börtönbe csuknám,aki pl. iszik és terrorban tartja a családját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!