Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha apám arra kényszerít, hogy...

Ha apám arra kényszerít, hogy megöleljem és ekkor nagyon kényelmetlenül érzem magam és hányingerem lesz, azt hogy hívják?

Figyelt kérdés
Anyámra nem tudom hogy igaz-e.

2018. márc. 4. 20:15
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Jó lenne, ha elmennél egy pszichológushoz, ha egy gyerek így érez az apja iránt, ott valami történhetett vagy esetleg az apa személyiége miatt van. De én az előre tippelek inkább.

Ha a nővéred is így van érez, nem veled van a baj, de ezt orvosolni kell. Ha diák vagy, és van iskolapszichológus a suliban, menj el hozzá.

2018. márc. 5. 11:04
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

@9 Könnyen lehet, hogy magának sem meri bevallani, hogy egyébként meleg, ami a kisebb baj, de nem elképzelhetetlen, hogy pedofil is.

A másik oldalról megoldás lehet, ha neked van valamilyen autisztikus karakterjegyed és nem tudod megélni úgy a közelséget, mint a nagy átlag.

Mindkét lehetőség alapján érdemes lenne felkeresni egy pszichológust, fog segíteni, hidd el.

2018. márc. 5. 11:07
 13/18 anonim válasza:
54%
Talán egy család terápia mèg segíthet
2018. márc. 5. 15:15
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
Lattam egy filmet , ahol az apa utalja a homokosokat es a fiat gyanúsitja h meleg es szekirozza, es vegul kiderul h ö az
2018. márc. 5. 19:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Nekem különösebben nincs bajom az apámmal csak bármilyen testi kontaktussal vagy ha mögöttem van miközben eszik.
2018. márc. 6. 22:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Eszek*
2018. márc. 6. 22:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt néhány válaszoló eléggé túltolja a dolgokat...

Szerintem simán arról van szó, hogy kikényszeríti az ölelést, mikor ezt nem lehet kikényszeríteni, így nem csoda, hogyha zavar.

2018. márc. 13. 23:32
 18/18 Savlekotő ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy perverz lenne, mert utálja a homoszexualitás bármilyen megnyílvánulását, én meg fiú vagyok.

Pont ezek a legmelegebbek..

2019. szept. 23. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!