Ha apám arra kényszerít, hogy megöleljem és ekkor nagyon kényelmetlenül érzem magam és hányingerem lesz, azt hogy hívják?
Jó lenne, ha elmennél egy pszichológushoz, ha egy gyerek így érez az apja iránt, ott valami történhetett vagy esetleg az apa személyiége miatt van. De én az előre tippelek inkább.
Ha a nővéred is így van érez, nem veled van a baj, de ezt orvosolni kell. Ha diák vagy, és van iskolapszichológus a suliban, menj el hozzá.

@9 Könnyen lehet, hogy magának sem meri bevallani, hogy egyébként meleg, ami a kisebb baj, de nem elképzelhetetlen, hogy pedofil is.
A másik oldalról megoldás lehet, ha neked van valamilyen autisztikus karakterjegyed és nem tudod megélni úgy a közelséget, mint a nagy átlag.
Mindkét lehetőség alapján érdemes lenne felkeresni egy pszichológust, fog segíteni, hidd el.

Szerintem itt néhány válaszoló eléggé túltolja a dolgokat...
Szerintem simán arról van szó, hogy kikényszeríti az ölelést, mikor ezt nem lehet kikényszeríteni, így nem csoda, hogyha zavar.

Nem hiszem hogy perverz lenne, mert utálja a homoszexualitás bármilyen megnyílvánulását, én meg fiú vagyok.
Pont ezek a legmelegebbek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!