Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyák! Mit szólnátok ha 16-17...

Anyák! Mit szólnátok ha 16-17 éves lányotok ezzel állna elő?

Figyelt kérdés

Szóval tabletta kéne, vagy ilyen gyűrű ami a terhesség megelőzésére alkalmas és be kell tenni a.. tudjatok. (Bocsi hogy nem tudom a helyes kifejezéseket de nem magyarországon nőttem fel, szóval légyszi nézzétek el nekem.)

Eddig nem szexeltem senkivel meg szerintem mostanság nem is fogok de lassan úgy érzem hogy ha elő kerülne eggy megfelelő srác akkor készen állnék arra hogy megtörténjen, viszont elég kínosnak érzem az egészet megbeszélni vele (mármint anyammal), de azért előre fel szeretnek készülni.

Ami rosszabb az az hogy nem rég meg másik országba költöztünk (a szülőországomban meg tudtam volna oldani egyedül) de itt nem nagyon látom át hogy hogy működik meg hogy hol lehet elintézni, meg a nyelvben sem vagyok annyira biztos, meg persze gondolom kerül is valamibe..

Amúgy jelenleg nem sietek sehova de előbb utóbb kéne... Amúgy mindig tudtam vele mindenről -beszélni, de ez valahogy túl személyes és félek :/

2018. márc. 3. 14:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Én nem örülnék, ha a 16 éves lányom hülye hormonnal tömné magát.

Óvszer is létezik a világon, és alkalmi kapcsolatbn ALAP, hogy ezzel védekeztek, mert ki tudja, a pasid kibe mártogatta a farkát előtted.

2018. márc. 3. 16:16
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Ha a lányom ezzel állna elő - és örülnék, ha engem kérdezne! - , az óvszert javasolnám első körben, nem a bogyót vagy a hüvely gyűrűt! Mindkettőnek hormon tartalma van, könnyen megzavarodik a szervezet tőle, ezt a nőgyógyász is elmondja majd, akihez nem ártana elmenned majd.
2018. márc. 3. 16:17
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem is értem miért nincs ingyen az óvszer.
2018. márc. 3. 16:45
 14/16 anonim válasza:
100%
Ha anya lennék, én örülnék, hogy ilyen témában bizalommal fordul hozzám, de én sem támogatom ilyen fiatalon a hormonos gyógyszerek használatát. Először óvszer, hiszen nem tudhatod a másik hol járt előtted. Inkább mond meg anyukádnak, hogy te úgy érzed készen állsz erre, de mindenképpen kell az ő tanácsa is.
2018. márc. 3. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
"Nem is értem miért nincs ingyen az óvszer." Ja, akik gyártják, meg éljenek a semmiből mi? Sőt ők fizessenek neked...
2018. márc. 3. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ősszes védekező eszköz drága érdekes modon,az óvszerek is a minőségi legalábbis. A 200 ft os kinai gumi meg mire jo.
2018. márc. 3. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!