Számomra furcsa módon kelti az anyuka a fiát. Szerintetek ez elfogadható?
Hát nem tudom, én a páromtól sem tűrök el ilyesmit mert ez piszok bizarr.
A kutyánk egyébként pont így ébreszt. :D
14! Ez jó! :)
Hát engem biztosan nem keltene fülnyalogatással, mert eleve utálom, ha felkeltenek. Kelek én magamtól is, bár mindig kómásan.
Nekem nem elfogadott, 20 éves létemre az anyám ne nyalogassa a fülemet. Mondjuk már jóval több vagyok.
Még az is más volna, ha te ébresztenéd így - szerintem.
"Lezártam magamban azóta úgy, hogy más család, más szokások és határok, de először elég nehéz volt megemészteni."
Ugyan miért? Tapasztaltál bármi "rendelleneset" a fiúd viselkedésében?
"Kíváncsi voltam mások véleményére is, ebben nincs semmi szerintem. Nem értem miért kell egyszerre letámadni az embert és próbálni veszekedést indítani. Bár tudom, sok ember ezzel a céllal használja ezt az oldalt, ami sajnálatos, hogy ebben találnak szórakozási lehetőséget."
LOL. Mások véleménye kell, mert a magadéban nem bízol eléggé? Ha pedig nem korrelál a tiéddel, akkor nem veszed figyelembe?:D Szánalmas.
Amúgy ha nekem anno 20 évesen az épp aktuális párom "kifejtette volna a véleményét" a szüleimmel való kapcsolatom bármely mozzanatáról, igen rövid úton leállítottam volna - ahogy téged is leállított a pasid, és ezt nem bírtad megemészteni.:D
Igen tapasztaltam néhány dolgot, melyeket most nem fejtenék ki, nem egészen ide tartoznak.
A második idézés tőlem pedig azért az ami, mivel érthetetlen számomra az indokolatlan agressziód...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!