Szerinted ez furcsa? Elfogadható? Vagy direkt jó?
Figyelt kérdés
szóval az hogy még viszonylag kicsit vagyok (13éves) és már kialakult stílusom van amit sokan dicsérnek? tehát nem vagyok ehhez fiatal, vagy nem furcsa hogy már most van stílusom?:D és ezt úgy értem hogy nem az ilyen tömegcuccokat hordom hogy edhárdy meg konzerv, hanem mindenfelől vannak cuccaim, turkálóból meg ilyen helyekről is, és mégis sok idősebb embernek is tetszik ez.. akkormost ez jó? és nem dicséretekre vágyom hanem véleményre:D2011. jún. 30. 23:45
1/4 anonim válasza:
Persze hogy jó. Bár szerintem még fogsz változni, de dícséretes hogy nem tömegcuccokat viselsz, mint általában a korosztályod.
2/4 anonim válasza:
mert mi lenne a baj?? úgy tűnik csak dicsekedsz. Fura, mert nem olyan vagy mint az átlag - elfogadható, mert miért ne lenne az - hát, akkor legyen jó.. nekem aztán 8 hogy öltözködsz.. érezd jól magad.
3/4 anonim válasza:
Bocsi,ez szerintem is dicsekedő volt...Tudod a választ...ha megdicsérnek,akkor miért ne lenne jó?
4/4 anonim válasza:
nekem is dicsekvős... Én is 13 vagyok nekem is mindenhonnan vannak cuccaim (turkáló,kínai,tacco,vögele stb) engem is dicsérnek de ez nem kialakult stílus hanem,hogy csinosan öltözködsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!