Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj, ha én ezt akarom? 15l

Miért baj, ha én ezt akarom? 15l

Figyelt kérdés

Mivel tehetséggondozó programban vagyok középiskolában így év végén részt kell venni egy többnapos művészeti fesztiválon. Nem is ez a baj, hanem le akarom adni az egyik írásom, ha a tanár engedélyezi.

Viszont anya rendszeresen hangoztatja, hogy rossz ötlet, pedig nem olvasta, nem tudja miről szól sem semmit.

Akkor mégis mi a baj a próbálkozásommal? Miért lenne rossz ötlet? 15l

2018. febr. 21. 22:04
 1/7 Krakuta válasza:
91%
Szerintem , aed le. Sosem lehet tudni, hogy mi lesz belőle :)
2018. febr. 21. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nem kapsz jó kritikát, ha be sem adod. A kritika pedig mindig jó, akár poz. akár neg. Segít fejlődni.
2018. febr. 21. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle. Lehet, hogy a negatív kritikáktól félt, hogy majd elveszik a kedved. Vagy attól, hogy nagyon elindulsz művészirányba ahelyett, hogy valami "tisztességes" munkád lenne. :)

Azért szerintem is add le, de előtte azért próbáld rávenni anyukádat, hogy elolvassa, és szedd ki belőle, hogy miért nem akarja, hogy leadd.

2018. febr. 21. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Én fiatalon elvesztegettem a tehetségem (zene, éneklés), mert folyton a szüleimtől vártam volna a támogatást, amit sosem kaptam meg. Ők laikusként megfogalmazták, hogy szerintük nem vagyok elég jó és nem fogok érvényesülni a zenei világban. Miközben műszaki emberek és fikarcnyit sem értenek a zenéhez.

Én pedig hittem nekik, hagytam, hogy visszahúzzanak. Ma már nagyon bánom.

Te ne hagyd. :) Küldd csak el, add be azt az írást! A művészi hajlam belülről jön, csak befelé figyelj. A külső tényezők, vélemények le vannak tojva.

Én 30 éves koromon túl jöttem arra rá, hogy le kell ejteni, ki mit gondol, ki kihez akarna hasonlítani, ki szerint mit kellene változtatnom... Ez az ÉN művésziségem. Átadom úgy, ahogy belülről jön. Ha a közönségnek tetszik, az szuper, örülök. Ha nem, akkor meg nem. Nem az én bajom.

Hajrá! :)

32/N

2018. febr. 22. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Bemásolsz fél oldalt ide, ha megkérünk ? Én 15 évesen nem voltam eléggé érett, ahhoz, hogy hasonlót tegyek. Kíváncsi vagyok a munkádra.
2018. febr. 25. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nem biztos, hogy jó ötlet. Ha kiteszi ide prédára, akkor aztán tényleg elvehetik a kedvét, akik laikusként esetleg lehúzzák (mert nem tudják, hogy egy 15 évestől mi várható el). Ha meg az egekbe dicsérik (laikusok), az se jó, mert azzal se kap reális képet róla, hogy milyen. Ezt csak azok tudják reálisan megítélni, akik a fesztivál keretein belül döntenek róla. Én a helyében egyelőre megtartanám a művet nekik. Aztán ha majd ők jókat mondanak róla, akkor jöhet a nyilvánosság.
2018. febr. 26. 06:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Az anya vajon, miért nem olvasta ?

Lehet, hogy elolvasta titokban és ezért nem javasolta ?

Nem értem az anya reakcióját.

2018. febr. 26. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!