Normálisan lettünk nevelve mégis miért lett ilyen a húgom?
Hosszú lesz
20L vagyok van egy 16L tesóm
Anyám mindkettőnket normálisan nevelt,húgom születésekor nem azt csinálta hogy telefon tab a kezébe és azzal nőt fel
Anyám rendesen felnevelte ahogy azt kell tudja mi az hogy bujocskázni,gyurmázni biciklizni zsírkrétázni,társasozni
1-5 osztályosig jól tanult húgom,anya mindig vitte külön tanárhoz abból a tantárgyból ami nem ment neki
6 osztálytól romlott a jegyei a hozzáállása is 7 osztályosan megbukott kétszer,
most 8.osztályos és most se jobbak a jegyei,de most nem bukott meg semmiből
Semmi nem érdekli,csak rázza a vállát hazudik mindenről
Sokszor csak eljátsza,hogy tanul, de közben nem csinál semmit csak úgy ott ül a könyvnél
Telefon internet tab elvan tőle véve nincs neki
A suliba nem bántják mindenkivel jól kijön anyám éjjelente sír hogy mégis mit rontott el ha normálisan lett nevelve mindig foglalkozott vele ugyan úgy mint velem és nem érti miért lett ilyen
Iskolapszichológus se tudd vele mit kezdeni
mit lehetne kezdeni?
Úgy gondolod hogy majd adjuk neki vissza majd attól biztos nekiáll tanulni
Azzal hogy visszaadjuk nem lesz neki jobb de rosszabb se
Iskola pszichológus nem talált nála semmit nem tudd vele mit kezdeni a suliba kijön mindenkivel nem hinném h rossz társaságba keveredne
11 éves hol kamasz mert 11 éves korában kezdődött el
Most 16 évesen oké fogjuk a kamaszságra na de 11 évesen az még csak egy gyerek
"Úgy gondolod hogy majd adjuk neki vissza majd attól biztos nekiáll tanulni
Azzal hogy visszaadjuk nem lesz neki jobb de rosszabb se"
Nem, hanem úgy gondolom, hogy semmi mozgástere sincs, amikor 16 éves, még telefonálni se tud, sem neten megnézni bármit is, nem csinálhat semmi, rövid pórázon van tartva, nem csoda, hogy belebetegszik. Mindent ki akartok kényszeríteni tőle ilyen neveléssel, nem pedig rávezetni, hogy magától-magának tanuljon. Bizonyára q..va nagy a szigor, a konzervatív hozzáállás, amikből elege van, ez nem csak a telefon és a tablet elvétele, hanem még ezernyi más dolog is lehet, ha ilyen van. Nem értitek őt.
"hazudik mindenről " apropó... hallottátok már azt, hogy hazudni tanít, aki tiltással nevel?
stbstbstb
16 éves, még tini, de majd kinövi.
Én is ilyen voltam 16 évesen, lógtam a suliból, barátnőztem, buliztam, eszemben sem volt délutánonként a könyveket bújni. Nekem 7.-ben kezdődött, akkor romlottak nagyon a jegyeim.Magatartás közepes, szorgalom hanyag nő létemre :D
aztán kinőttem és szépen ment tovább a tanulás. a családi rend is helyre állt :)
Nem volt nálatok tudatos élet, rendes kommunikáció, ezért nem tudjátok, mi jár a fejébe, ezért hazudik.
Az iskolapszichológusok néha rosszabbak egy átlag embernél az utcáról.
Vele kell beszélni, olyannak aki tudja hogyan kell beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!