Nagy bajban vagyok, megettem apukám összes disznósajtját. Szerintetek nagyon mérges lesz?
megneztem mi ez a disznosajt
1 db gömböc (sertés gyomor)
2 kg főtt csont nélküli sertés fejhús, sertésfül, vese, nyelv és bőr
van izlesed Xd egeszseg!
Nálunk ilyen nem fordulhatna elő. Hamarabb gyújtanám fel a hűtőt, mint hogy ilyen ocsmányság kerüljön bele.
Apukádat viszont csak te ismered, mi nem. Van, aki azért is kiporolja a nadrágod, ha csak beleeszel a kajájába, és van, aki annyival elintézi, hogy nembaj, egészségedre, majd holnap veszünk másikat.
Ettől függetlenül nem volt szép dolog, legalább felhívhattad volna előtte, hogy egyáltalán ehetsz e belőle, és ha megengedi, akkor sem kellett volna MINDET befalni.
Ez így elég bunkó dolog volt, azért szó nélkül ne vegyük már el a másikét, még családon belül se.
Igen, szerintem is finom a jó disznósajt (igen, én is tudom, miből van, nem látok benne problémát. csak mert sok finnyás ember van, nem mindenki ilyen), de nem esszük fel a háztartás összes ételét egy fajtából sem, ha nem egyedül lakunk s nem kaptunk rá engedélyt vagy nem kifejezetten a miénk...
Engem eléggé megrázna a dolog, nálunk ez nem szokás, hiába eszünk mindketten jó sokat. Ami közös, az közös, tekintettel vagyunk a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!