Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagy bajban vagyok, megettem...

Nagy bajban vagyok, megettem apukám összes disznósajtját. Szerintetek nagyon mérges lesz?

Figyelt kérdés
Elég sok volt és félek, hogy mi lesz, ha észreveszi, dehát finom volt. Ettem hozzá amúgy zöldséget is.
2018. febr. 18. 17:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
26%

megneztem mi ez a disznosajt

1 db gömböc (sertés gyomor)

2 kg főtt csont nélküli sertés fejhús, sertésfül, vese, nyelv és bőr

van izlesed Xd egeszseg!

2018. febr. 18. 17:53
 12/21 anonim ***** válasza:
39%
Amit eszel, azzá leszel.
2018. febr. 18. 18:00
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Én az lennék. Készülj a verésre úrfi! :D
2018. febr. 18. 18:12
 14/21 anonim ***** válasza:
25%

Nálunk ilyen nem fordulhatna elő. Hamarabb gyújtanám fel a hűtőt, mint hogy ilyen ocsmányság kerüljön bele.

Apukádat viszont csak te ismered, mi nem. Van, aki azért is kiporolja a nadrágod, ha csak beleeszel a kajájába, és van, aki annyival elintézi, hogy nembaj, egészségedre, majd holnap veszünk másikat.

Ettől függetlenül nem volt szép dolog, legalább felhívhattad volna előtte, hogy egyáltalán ehetsz e belőle, és ha megengedi, akkor sem kellett volna MINDET befalni.

Ez így elég bunkó dolog volt, azért szó nélkül ne vegyük már el a másikét, még családon belül se.

2018. febr. 18. 18:23
 15/21 anonim ***** válasza:
62%

Igen, szerintem is finom a jó disznósajt (igen, én is tudom, miből van, nem látok benne problémát. csak mert sok finnyás ember van, nem mindenki ilyen), de nem esszük fel a háztartás összes ételét egy fajtából sem, ha nem egyedül lakunk s nem kaptunk rá engedélyt vagy nem kifejezetten a miénk...

Engem eléggé megrázna a dolog, nálunk ez nem szokás, hiába eszünk mindketten jó sokat. Ami közös, az közös, tekintettel vagyunk a másikra.

2018. febr. 18. 18:28
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem volt mérges, megmenekült a tyúkszaros életem!
2018. febr. 18. 18:30
 17/21 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy nem is szereti a disznósajtot. :P
2018. febr. 18. 18:43
 18/21 anonim ***** válasza:
70%
Az a legtisztább, ha gyorsan leágsz és feldolgozol egy disznót, mielőtt hazaér.
2018. febr. 18. 19:16
 19/21 anonim ***** válasza:
87%
" Ettem hozzá amúgy zöldséget is." De bájos. :DDDD
2018. febr. 19. 09:10
 20/21 anonim ***** válasza:
60%
Akik itt gusztusalanozzák a disznósajtot gondolom nem esznek semmilyen készételt, mirelitet, sima sajtot, joghurtot stb.
2018. febr. 19. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!