Meddig lehet egyedűl egy 10 éves?
Új nőci a láthatáron...
Apuka telenyomta a fejed a szokásos, különélő apáktól hallható rizsával :) Vicces, hogy mindegyik ugyanezeket mondja az exfeleségéről. Ápolatlan (korpàshajù) gyerek, egyedülhagyja, nem foglalkozik vele, nem adja apukának...
A legszomorúbb az egészben, hogy ezt minden "új barátnő" benyalja.
10 évesen egyedül mentem busszal és gyalog az iskolába, onnét egyedül jöttem haza gyalog, egyedül begyújtottam otthon a kazánba, mert én értem haza leghamarabb.
Egyedül megmelegítettem az ebédemet palackos gáztűzhelyen, kislábosban. Nem volt még vezetékes gáz, és mikro sem.
Előfordult, hogy egyedül vigyáztam az akkor 3 éves kistesómra is.
Reggel 5 és 7 közt a gyerek nagyjából alszik még, este/éjjel is meg van oldva a felügyelete. Miért ne tudna egy 70 éves nagyitól nyugodtan aludni a kislány?
Ha anyuka beleegyezik, apuka is átmehet esténként vigyázni rá lefekvésig.
A 20 ezer gyerektartás a mai világban, mai árak mellett meg leginkább zsebpénz, de semmiképpen nem a gyerek havi költségeinek a fele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!