Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért tanácsolják az emberek,...

Miért tanácsolják az emberek, hogyha annyira rossz otthon a helyzet, költözzön?

Figyelt kérdés

Vagy ha elmúlt 18 képjen le.

És mégis hogyan? Tudjátok mennyi pénze van egy 18 évesnek?

2018. febr. 13. 18:36
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nem pontoztalak. De tudod az olyan szülő, aki leszedál, hogy ne menj sehova, akkor pont az nem fog utánad kutatni?

Osztod az észt, de a 18. szülinapodig haza hozattathat. Ssjnálom, hogy ilyen szüleid voltak, de ez nem megoldás.

2018. febr. 13. 21:10
 22/28 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg ha leszedál,akkor jelezni kell mert az kicsit a btk hatyála alá tartozik már,személyi szabadság korlátozása,gyógyszerrel való visszaáélés stb. :O Jézusom milyen családok vannak? Mivel szedál le,neki irják fel?
2018. febr. 13. 21:14
 23/28 A kérdező kommentje:

Már nem, szerencsére. De megtörtént és nem tudtam lelépni. Ezért bosszant mindig, hogy mindenki mondja, hogy milyen könnyű. Nyugtató volt.

Pont írtam ide egy kérdést is. A tesóm ellopta a telefonomat és megtalálták és kinyomtatták a kérdést. Utána azzal zsaroltak, hogy mehetsz a "gyivibe syb., majd ott rosszabb lesz". Én marha meg be is vettem és még én éreztem magam rosszul. Hogy mennyire hülye voltam.

De most màr vége.

2018. febr. 13. 21:26
 24/28 anonim ***** válasza:
39%
#16, nem tagadom, volt nemi szerencsem is, mert jo helyen dolgoztam, de en szepen hagytam a bulizos haverkodos eveket, es huztam kulfoldre. Heti 7 napot, napi 10 orat, vajaskenyeren es paradicsomon elve sporoltam minden fillert.
2018. febr. 13. 21:33
 25/28 anonim ***** válasza:
77%

Mert más megoldás nincs? Én 18 évesen magamtól is tudtam, hogy otthon nem fog változni a helyzet, megszoksz vagy megszöksz van. Úgyhogy szépen letettem az érettségit, elmentem dolgozni és összeköltöztem 3 másik csajjal. 2 évig gyűjtögettem, azóta a saját albérletemben élek és munka mellett levelezőn csinálom az egyetemet. Egyébként k***va nehéz, de ez van. Mindig tudtam, hogy nem lesz könnyű, de ez az ára a nyugalmamnak és a szabadságomnak.

Persze lehet otthon ülni is, és anyut meg aput szidni, hogy milyen szemetek...

2018. febr. 13. 23:05
 26/28 anonim ***** válasza:
58%
Érdekes h akik leirták h léptek,nem várták a sült galambot a szent lelket h helyettük cselekdjen,közben szidva mindekit azok le lettek pontozva.. Milyen érdekes,biztos nagyon fáj az igazság.
2018. febr. 13. 23:17
 27/28 anonim ***** válasza:
59%
És állitom h nem a kérdező pontozgatott le mindenkit.
2018. febr. 13. 23:17
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondja, hogy könnyű lelépni fiatalon. Pont, hogy nehéz. De aki nagyon akarja, az meg tudja lépni.
2018. febr. 14. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!