Miért tanácsolják az emberek, hogyha annyira rossz otthon a helyzet, költözzön?
Vagy ha elmúlt 18 képjen le.
És mégis hogyan? Tudjátok mennyi pénze van egy 18 évesnek?
Nem pontoztalak. De tudod az olyan szülő, aki leszedál, hogy ne menj sehova, akkor pont az nem fog utánad kutatni?
Osztod az észt, de a 18. szülinapodig haza hozattathat. Ssjnálom, hogy ilyen szüleid voltak, de ez nem megoldás.
Már nem, szerencsére. De megtörtént és nem tudtam lelépni. Ezért bosszant mindig, hogy mindenki mondja, hogy milyen könnyű. Nyugtató volt.
Pont írtam ide egy kérdést is. A tesóm ellopta a telefonomat és megtalálták és kinyomtatták a kérdést. Utána azzal zsaroltak, hogy mehetsz a "gyivibe syb., majd ott rosszabb lesz". Én marha meg be is vettem és még én éreztem magam rosszul. Hogy mennyire hülye voltam.
De most màr vége.
Mert más megoldás nincs? Én 18 évesen magamtól is tudtam, hogy otthon nem fog változni a helyzet, megszoksz vagy megszöksz van. Úgyhogy szépen letettem az érettségit, elmentem dolgozni és összeköltöztem 3 másik csajjal. 2 évig gyűjtögettem, azóta a saját albérletemben élek és munka mellett levelezőn csinálom az egyetemet. Egyébként k***va nehéz, de ez van. Mindig tudtam, hogy nem lesz könnyű, de ez az ára a nyugalmamnak és a szabadságomnak.
Persze lehet otthon ülni is, és anyut meg aput szidni, hogy milyen szemetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!