Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha osszetortem egy...

Mit tegyek ha osszetortem egy draga dolgot?

Figyelt kérdés

Osszetortem egy uvegbol keszult italtartoz ami elegge draga lehetett.(veletlen lesodortam a kezemmel) apa kapta szulinapjara ezert szegyellem magam nagyon. Apa most kint van Franciaorszagban uzletiuton. Anyanak megirtam annyit irt hogy mebeszeljuk. Remelem nem csesz le annyira. Veszek en ujat a zsebpenzebol csak felek hogy nem kapok. Meg apa nagyin orult neki es annyira rossz igy.

Mit tegyek?

2018. febr. 9. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem azért, de ha ajándék volt, akkor nem mindegy, hogy milyen drága volt? Nyilván eszmei értéke volt, és szarügy, hogy összetört, de ez van. Semmilyen leszidás vagy pláne zsebpénz elvétel nem ragasztaná össze a cucot.
2018. febr. 9. 16:20
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
A másik meg, hogy azért annyira mégsem lehetett fontos ez a tárgy, ha apádnak fel se tűnne, hogy eltűnt vagy nem érdekelné, hogy miért lett elrakva.
2018. febr. 9. 16:23
 13/16 A kérdező kommentje:
ha haza jött Párizsból akkor elmondom neki:)
2018. febr. 9. 16:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha először haragudni is fog, akkor sem tart örökké. A gyermeke vagy, aki fontosabb, mint az üveg vagy porcelán.
2018. febr. 9. 21:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Ha mar anyukam nem haragudt akkor talan apa sem fog.
2018. febr. 9. 21:50
 16/16 anonim ***** válasza:
83%

Nem ismerem apudat, de amikor én törtem el véletlenül egy üvegvázát, szüleim egyetlen kérdése ez volt: "Le van sz.va a váza, TE jól vagy, nem vágtad el magad?"

Nem fog utálni miatta téged. Annyit tudsz tenni, hogy szólsz neki, és őszintén beismered hogy ez van. Nem fog örülni neki, lehet hogy ezt szóvá teszi, de nem fog utálni, haragudni sem fog, hiszen nyilván nem szándékosan tetted.

2018. febr. 10. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!